2777
2789
عنوان

پستونک

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 31 پست
بله اونت عالیه مال شرکت فیلیپس هست.. من شوهرم مغازه سیسمونی داره اونت و چیکو اصلی و ناک المان بهترین ...

اره عزیزم وی همین بود قیمتش 

اصلا وی چه جوریه خوب هست؟

اینها که داروخانه دارن اصله؟ چیکو و اونت منظورمه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه سر گرد نیست اشتباه گفتم ارتو دنسی میخوره داروخانه سیلیکونی را گفت ممکنه نخوره دیگه ....

اها ارتودنسی اگر میخوره که مارک اونت واسش بگیر... گرون هست ولی می ارزه. ضمنا مارک وی و بی بی لند باید دوماه یکبار عوض بشن اما اونت راحت 6 ماه قابل استفاده ست بخاطر کیفیتش

زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام
اره عزیزم وی همین بود قیمتش  اصلا وی چه جوریه خوب هست؟ اینها که داروخانه دارن اصله؟

وی مارک ترکیه ی هست که الان تبریز داره تولیدش میکنه... اره وی اصل و تقلبی نداره چون همش شرکتیه و لیبل داره.. مارک خوبیه

اها ارتودنسی اگر میخوره که مارک اونت واسش بگیر... گرون هست ولی می ارزه. ضمنا مارک وی و بی بی لند بای ...

سر شیشه هم باید بخرم اونت بخرم یا همون وی خوبه؟

به نظرم یه مارک خوب با قیمت مناسب بگیر که زود به زود عوض کنی

بلاخره وقتی همش تو دهنشه اینجوری بهتره

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
وی مارک ترکیه ی هست که الان تبریز داره تولیدش میکنه... اره وی اصل و تقلبی نداره چون همش شرکتیه و لیب ...

مرسی گلم 

فقط بازم شک دارم وی بخرم یا اونت 🙈

سر شیشه هم باید بخرم اونت بخرم یا همون وی خوبه؟

ببین اونت یه سر شیشه و پستونکش حدود 80.90 تومن در میاد چون سر شیشه هاش جفتی هست و فقط و فقط به شیشه های خودش میخوره پس مجبوری ک شیشه بخری اونم طلقیش از 30 تومن داره به بالا شیشش ک گرونه.... 

پس بنظرم وی بخر ک ارزونتر در بیاد و سر شیشه هاشون ب اکثر شیشه ی میخوره

مرسی گلم  فقط بازم شک دارم وی بخرم یا اونت 🙈

وی بخر چون اونت گرونه و اصلا ممکنه بچتون نخوره چون بی بی لند و وی مث هم هستن ارتودنسی به یک طرف کج هستن ولی اونت دوطرف کج هست 

بچه ها پستونک وقتی نی نی داره دندون در میاره باعث کج و کوله شدن دندوناش نمیشه ؟

چه سوال خوبی ولی جوابش را نمیدونم 

منتها من الان نینیم داره دندون درمیاره همه چیز میکنه تو دهنش باز پستونک باعث میشه کمتر چیز بکنه دهنش و خوبه 

یه پستونک میوه خوری هم خریدم میوه میزارم توش میزارم تو فریزر یخ بشه بجا دندون کش اونومیدم چون یخه لثشو بیحس میکنه البته یخ نمیزنه میزارم تا خیلی سرد بشه

وی بخر چون اونت گرونه و اصلا ممکنه بچتون نخوره چون بی بی لند و وی مث هم هستن ارتودنسی به یک طرف کج ه ...

مرسی عزیزم‌کمک بزرگی بهم کردی چشم‌همینو میگیرم 

بازم‌ممنونم مهربونم💖

بچه ها پستونک وقتی نی نی داره دندون در میاره باعث کج و کوله شدن دندوناش نمیشه ؟

اگر سر گرد باشه بعله باعث میشه فک بچه بیاد جلو و دندوناش کج باشن

چه سوال خوبی ولی جوابش را نمیدونم  منتها من الان نینیم داره دندون درمیاره همه چیز میکنه تو ...

ای جان 😊❤ حالا نیلو جواب داده میگه سر گرد نباید باشه.ارتودنسی خوبه .من عاشق نی نیای پستونکیم ❤

زندگی مامانش 😊❤👼