2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارتودنسی بیبی لند

داروخانه گفت چون معمولی میخورده ممکنه ارتودنسی را نخوره الانم معمولی بگیر نمیدونم کسی بوده نی نیش اول معمولی خورده باشه بعد ارتو دنسی؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
چندوقتشه کوچولوت؟ اونت خیلی خوبه اما بعضی بچه ها فقط یه مدلو میخورن دیگه به بقیه عادت نمیکنن

تو ده ماهه 

بیبی لند معمولی میخورد مارک وی بهتره یا بیبی لند؟

من از اول ارتودنسی دادم.‌معمولی رو پرت میکنه بیرون

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اونت

اونت اینقدر که گرونتره بهترم هست؟اگر باشه می ارزه جون بچه همش تو دهنشه یه چی خوب باید براش بخرم

شیشه هم بیبی لند دارم اگر اونت خیلی بهتره بخرم براش

تو ده ماهه  بیبی لند معمولی میخورد مارک وی بهتره یا بیبی لند؟

اگر سر گرد میخوره ک همون بی بی لند بهش بدید چون وی نمیگیره دیگه.... اما کاش ارتودنسی بهش داده بودی سر گرد فک بچه رو میاره جلو

زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام
عزیز معمولی میگن خوب نیست من از۵ماهگی تااالان ک یک سالو۴ماهشه ارتودنسی بی بی لند میدم

چه جوریع کیفیتش؟

اونت اینقدر که گرونتره بهترم هست؟اگر باشه می ارزه جون فچه همش تو دهنشه یه چی خوب باید براش بخرم

بله اونت عالیه مال شرکت فیلیپس هست.. من شوهرم مغازه سیسمونی داره اونت و چیکو اصلی و ناک المان بهترینن اما قیمتا بالاست البته الان که همون وی هم شده 15 تا 20 هزارتومن

زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام
اگر سر گرد میخوره ک همون بی بی لند بهش بدید چون وی نمیگیره دیگه.... اما کاش ارتودنسی بهش داده بودی س ...

نه سر گرد نیست اشتباه گفتم ارتو دنسی میخوره داروخانه سیلیکونی را گفت ممکنه نخوره دیگه ....

داروخانه گفت چون معمولی میخورده ممکنه ارتودنسی را نخوره الانم معمولی بگیر نمیدونم کسی بوده نی نیش او ...

دختر من اصلا ارتودنسی نمیخوره از همون اولش معمولی میخوره ارتودنسی رو میدادم دهنش مینداخت بیرون حالش به هم میخورد. البته دختر من فقط موقع خواب پستونک میخوره کلا میونش بده با پستونک اصلا نمیخوره موقع بیداری