2777
2789
عنوان

کنکور سال بعد

30 بازدید | 4 پست

من متولد ۸۳ ام

به دلایلی ۱۲ ام ترک تحصیل کرده بودم بعد امسال نهایی شرکت کردم ۷ تا تجدیدی اوردم سه تا تک ماده زدم و بقیه رو امتحان دادم پاس کردم و امسال دیپلم میگیرم

امسال شرایطشو ندارم دانشگاه ثبت نام کنم از طرف دیگه بابام میگه سال بعد کنکور شرکت کن اگه نیاوردی برو ازاد

اول باید ترمیم کنم نمراتمو؟ نمره چند بیارم خوبه

بعد نمرات یازدهمم خوبه ولی برا ۴ ۵ سال پیشه قبول میکنن اینو یا باید ترمیم کنم ؟

سلام عزیز

ببین اول باید به این نکته توجه کنی که دانشگاه ها یکی از طریق کنکور هست

و یک روش دیگه از طریق سوابق تحصیلی یا همون معدل کتبی دیپلم یا اسم دیگش همون نمرات نهایی که تجدید اوردی و پاس کردی که مال پایه دوازدهم بوده که از طریق تراز معدل دوازدهم. میتونی دانشگاه بری .

حالا شما اگه بخوای کنکور بدی. هم باید ترمیم ثبت نام کنی

و اگه بدون کنکور از طریق رشته های سوابق تحصیلی بدون آزمون هم بخوای دانشگاه بری باید معدلت خوب باشه البته اینکه میگم برای دولتی هست اما. برای دانشگاه آزاد و پیام نور و ... هم معدل خوب باشه رشته های بهتر میتونی بری .

خلاصه کل حرفم اینه باید ترمیم ثبت نام کنی و یک معدل خوب بگیری در حد ۱۴ به بالا که بتونی رشته متوسط بخونی تو دانشگاه

اگه هرچی میخوای رشته بهتر باشه. باید معدل بالا تر بیاری مثلا ۱۵ یا ۱۷ یا ۱۶

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام عزیز ببین اول باید به این نکته توجه کنی که دانشگاه ها یکی از طریق کنکور هست و یک روش دیگه از ...

مرسی که وقت گذاشتی توضیح دادی

نمیدونم چیکارکنم برم ازاد یا بشینم نمرات ترمیم کنم کنکور شرکت کنم موندم چه کنم...