nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 685 عنوان رتبه ام 162 بازدید | 11 پست بچه ها ۷۰۰ شده رتبم 💔💔تخمینا میگفتن ۱۸۰تا ۳۰۰نهاییم ۱۹.۵ درصدام ریاضی ۱۵فنون ۴۰ عربی ۴۵تاریخ جغرافیا ۲۵فلسفه ۳۵جامعه۷۵روان ۵۵اقتصاد ۶۵ اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه. 1405/07/11 | 19:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
9rayan عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 394 عزیزم از سختی کنکور خبر داری؟ بلهرقابت انسانی نسبت به ریاضی و تجربی خیلی پایین ترهاین حدود درصد و معدل توی ریاضی خیلی رتبه بالاتر میدهتوی تجربی که فاجعه میده
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 685 با این درص ها 700 داده؟ واقعا رقابت انسانی پایینهمنطقه چندی عزیزم از سختی کنکور خبر داری؟ اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 685 چرا قلب شکسته حالا؟ چون ترازم فاجعه داده نهایی پارسال ۱۰۵۰۰ به بالا میداد امسال ۹۹۰۰ اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
نورون_عصبی عضویت: 1405/06/13 تعداد پست: 755 چون ترازم فاجعه داده نهایی پارسال ۱۰۵۰۰ به بالا میداد امسال ۹۹۰۰ الان رتبتو دوست نداری مگه ؟رتبه خیلی خوبیه که...
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 685 الان رتبتو دوست نداری مگه ؟رتبه خیلی خوبیه که... من رو ۳۰۰ بسته بودم نهایتا شوکه شدم اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
نورون_عصبی عضویت: 1405/06/13 تعداد پست: 755 من رو ۳۰۰ بسته بودم نهایتا شوکه شدم درک می کنم اما خدایی خوبه .
الف_لام_میم عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 224 سلام خوبی؟ من همونم ک تو بله گروه زدیم یادته؟! رتبت خیلی خوب شده واقعا امسال کلا همه چی به هم ریخته بود ... منم 3300 شدم🤣ولی هدفم فرهنگیان بود، تراز اون شد 9000 خدایا شکر🦋
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 685 سلام خوبی؟ من همونم ک تو بله گروه زدیم یادته؟! رتبت خیلی خوب شده واقعا امسال کلا همه چی به هم ریخته ... سلام عزیز دلممم ممنون من خوبم تو خوبی؟؟؟آفرینن عالیههه امیدوارم به هر چی میخوای برسی من که نتونستم اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
الف_لام_میم عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 224 سلام عزیز دلممم ممنون من خوبم تو خوبی؟؟؟آفرینن عالیههه امیدوارم به هر چی میخوای برسی من که نتونستم وا رتبه 700 دیگه چی می خوای!! نهایت دانشگاه های تاپ تهران نتونی بریولی دانشگاه معمولی دولتی راحت میاری! تازه شم میگن امسال به فرهنگیانی ها رتبه دادنبه خاطر اون رتبه ها حباب داره... یعنی مثلا رتبه ی اصلی شما 300 تا 500 هستبرفرض مثال... خدایا شکر🦋