2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 37 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خب یعنی پزشک تعهدی اینقد بده که میگن نرو؟ بنظرم که همون پزشکیه دیگه

خب ببین شما تخصصی نمیتونی بخونی

کلی هم باید دور از خونه کار کنی

مهاجرت هم سخت میشه برات

بصرفه تر نیست پیرا بزنی؟

چرا

به خدا اسیری هست

دوستم تعهدی هست میگفت از بیرون بقیه رو می سوزونی که داری پزشکی میخونی از درون خودتو که این چه رشته ای هست که من آمدم

تعهدی دندون یک چیز دیگه هستا اون خیلی خوبه حتی از پزشکی روزانه هم به نظرم بهتره

پیش از این کاین سقف سبز و طاق مینا برکشند. منظر چشم مرا ابروی جانان طاق بود.

خب ببین شما تخصصی نمیتونی بخونی کلی هم باید دور از خونه کار کنی مهاجرت هم سخت میشه برات بصرفه تر نیس ...

ببخشید من اطلاعاتم کمه

یعنی پزشک تعهدی تا ۹ سال عمومی میمونه فقط؟

دور از خونه یعنی شهر دیگه؟

و درامد مثل پزشک عمومیا ساده در حد ۵۰؟

ببخشید من اطلاعاتم کمهیعنی پزشک تعهدی تا ۹ سال عمومی میمونه فقط؟دور از خونه یعنی شهر دیگه؟و درامد مث ...

پزشکی تعهدی یعنی شما اصلا نمیتونی بری تخصصی بخونی

اما کنار دانشجو های پزشکی دیگه ای

وقتی درست تموم میشه میری شهر های کم برخورد ایران مثل سیستان بلوچستان دوبرابر زمان تحصیلت رو اونجا طبابت میکنی

تاجایی که میدونم اجازه مهاجرت هم نداری

پزشکی تعهدی یعنی شما اصلا نمیتونی بری تخصصی بخونی اما کنار دانشجو های پزشکی دیگه ای وقتی درست تموم م ...

چقدر سخت...

پس اینهایی که تو درمانگاه های شهرستان های کوچیک کار میکنن چی؟ اونها هم تعهدی ان؟

ببخشید من اطلاعاتم کمهیعنی پزشک تعهدی تا ۹ سال عمومی میمونه فقط؟دور از خونه یعنی شهر دیگه؟و درامد مث ...

الان اینجوریه که ۱/۵ برابر مدت تحصیل باید تعهد بده و توی مکانهای محرومی که دانشگاه مشخص میشه کار کنه. ولی هر جایی باشه توی همون استان محل تحصیلته اینکه میفرستن سیستان الکیه. توی دفترچه نوشته همشو فرضا یه روستای محروم توی همون استان هست میفرستن اونجا

و نصف زمان تحصیلش که بگذره میتونه ازمون تخصص بده. یعنی ۵ سال

شرایط تعهدی نسبت به سالای قبل خیلی بهتر شده

بنظرم تا چند سال آینده بهترم میشه

و اگه میتونی تعهدی بیاری احتمال زیاد داروی شهرستانم قبول میشی بازم با مشاور مشورت کن

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

مشاور من میگفت دوبرابر تحصیلت باید تعهدی وایسی

خیلی زیاده که

خداحافظ نینی سایت و نینی سایتی ها...خدایا اگه یه وقت حرفام بوی ناشکری میده تو تنهام نزاریا،بزار رو حساب دردام لطفا...