2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 81 پست
۵ سال دوستشه و باهاش رابطه جنسی داشته و ازش بیماری گرفتهبه نظرت سال دیگه درست میشه؟

آره بیماریش خوب میشه

منم تبخال گرفتم درمانش راحت و کوتاهه

برای پارتنرشم باید سوگواری کنه تا اروم شه

مثه کسایی که طلاق میگیرن یا عزیز از دست میدن

سخته خیلیم سخته ولی شدنیه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم وقتی تصمیم اشتباه بگیری نتیجه اش برمیگرده به زندگیت ربطی به خدا نداره اونوقت🥲

جایی ننوشته بود پارتنر مریضی داره میخواد منتقل کنه آدم سربه زیر خانواده محترم همه چیز خوب

و جایی دیگه هم ننوشته نازایی شدید و عجیب داره

من تصمیم اشتباه نگرفتم اینو قبول ندارم ربط به خدا داره باید منو نجات بده

خدایا شکرت ...

جایی ننوشته بود پارتنر مریضی داره میخواد منتقل کنه آدم سربه زیر خانواده محترم همه چیز خوب و جایی دیگ ...

میدونی کجا اشتباه کردی اونجا که بدون ازمایش و چکاپ کامل باهاش رابطه داشتی ..

اونم وقتی پارتنره

بلاخره تقصیر داشتی

نمیخوام سرزنشت کنم ولی اگه ادامه بدی به امید خدا بدتر میشه حال و روزت

حالا که این پیش امدن جدا بشو و برو درمان بشو حداقل بیشتر از این اقا گند نزنه به زندگیت

#اسکل_سایت_نباشید

حق داری خیلی سخته الان انگار که دنیا به آخر رسیده برات ، تجربه شو داشتم اگه یه طرفه ست تلاش بیهوده ...

الان مریضی گرفته

از این رابطه بره بیرون و مریضی رو تحویل نفر بعدی بده؟

خدایا شکرت ...

جراحی درد داره ولی راحت میشی...ببرش بنداز دور این روند ادامه بدی علاوه بر زگیل هاشیمیتو هم میگیری

..همین الان هم خودکشی کردی دیگه به چی میگن خودکشی هم روحی هم جسمی درگیر شدی

میدونی کجا اشتباه کردی اونجا که بدون ازمایش و چکاپ کامل باهاش رابطه داشتی ..اونم وقتی پارتنرهبلاخره ...

درمان شدم

خوبم

اما روحیم بده

اگه جدا بشم تنهایی زندگی کنم عایا؟

من از تنهایی میترسم

شرایطم خوبه بازم کیس میاد سمتم اما آیا مریضی رو منتقل کنم؟

من خوب شدم اما آیا ناقل بیماری بشم؟

اگه صادقانه بگم که هر باشه فرار میکنه خب

خدایا شکرت ...

چطوری چیکار کنم

عزیزم من روانشناس نیستم نمی دونم متاسفانه

مشاوره بگیر ، در موردس اطلاعات بگیر

برای اینکه دوستان میگه مگه میشه سال بعد به زندگی عادی برگشته باشه آره میشه چرا نشه

من خودم پدرمو از دست دادم فکر میکردم دیگه آدم سابق نمیشم ولی به زندگی برگشتم خیلیای دیگه جدا شدن عزیز از دست دادن اونام به زندگی برگشتن

فقط نباید خودتو توی این حال نگه داری دنبال راه باشی تا این دوره رو طی کنی