honeeyyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1405/07/11 تعداد پست: 2 عنوان کمککک 45 بازدید | 4 پست قبلا گذاشتم نیومد ، خانوما با ویار شدید بارداری چیکار کنم ؟ هیچی نمیتونم بخورم هر چی میخورم بالا میارم اب نمیتونم بخورم تهوع و سردرد شدید و سرگیجه دارم هفته نهمم ، دکتر هاهم دارو و سرم نمیدن دیروز | 18:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاملیا_373 عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 21709 سیرابی بخور خیلی موثره من خودم به قدری ویارم شدید بود که تا ماه ششم ، ۷ کیلو کم کرده بودم حتی آب هم نمیتونستم بخورم طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم
honeeyyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1405/07/11 تعداد پست: 2 سیرابی بخور خیلی موثره من خودم به قدری ویارم شدید بود که تا ماه ششم ، ۷ کیلو کم کرده بودم حتی آب هم ... من تازه ماه دوم هستم ۶ کیلو کم کردم انقد هیچی نمیتونم بخورم همش نگران بچمم
کاملیا_373 عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 21709 من تازه ماه دوم هستم ۶ کیلو کم کردم انقد هیچی نمیتونم بخورم همش نگران بچمم نگران بچه زیاد نباش اون وزنش رو می گیره بیشتر مراقب خودت باش تا جون داشته باشی زایمان کنیولی سیرابی خیلی خوبه امتحان کن طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم