2777
2789
عنوان

کتک زدن شوهرم

101 بازدید | 10 پست

خانما امروز تا حالا تو جنگیم با شوهرم پدرم وکیله اکثرا همه کارای حقوقیمونو انجام میده بیشعوره گاو ی مشکلی پیش اومده بابام برا طرف اظهار نامه فرستاده برا شکایتش گفته یکی دوروز کار دارم اقدام میکنم و این به یه وکیل ک ازش پول میگیره زنگ زده و خانوادش میدونن گفتم تو پدر منو زیر سئوال بردی دعوامون شده حسابی چند بار بهم حمله کرده عوضی مقصر کیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلیل نداره وقتی بابات هست ب کسی بگه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

ولش کن .نمیخواد پدرت رو وکیل بگیره چه کاریه

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

حوصله داری ب خدااا

من خودم پزشکم از خدااامه خانواده همسرم برای درمان برن پیش دکتر دیگه

اولا باید رایگان کار کنی پوما اگه چیزی شد یا ب نتیجه نرسیدن تقصیر رومیندازن گردن طرف

بی احترامی نکنید بهم، بذار این قضیه درس عبرتی بشه که دیگه بابات رو ب زحمت نندازی

بگم مقصر تویی ناراحت میشی ؟؟با فامیل جماعت نباید شراکت کرد .چه برسه اون فامیل درجه یک باشه میرفت هر ...

عزیزم پدرم برای خوبی وگرنه ک اصلا پولی نمیگیره بخاطری ک من پول ب وکیل ندم بخدا میگم چرا الان ما تو تنگناییم نداریم پول وکیل بدیم این کارو کنه

عزیزم پدرم برای خوبی وگرنه ک اصلا پولی نمیگیره بخاطری ک من پول ب وکیل ندم بخدا میگم چرا الان ما تو ...

پدر شما برای خوبی انجام داده .اما داماد داماده..اسمش روشه نمک نشناس .عروسم همینطوره زیادی لطف کنی فکر میکنه حتما داستانی پشتشه.باید میگذاشتی شوهرت پول به وکیل بده اما اینجوری پررو نشه