2777
2789
عنوان

رتبه کنکور 😭

329 بازدید | 18 پست

بچه ها قربونتون بشم رتبه هاتون چند شده؟ خیلی خوشحالم که بلاخره اعلام کردن
فقط میخوام بهتون بگم که اگر رتبه ای که میخواستین بیارین نشد فدا سرتون
همیشه یه فرصت دوباره هست و اینکه همه چیز کنکور نیست
توی تاپیک های قبلیم هم گفتم من کنکور برام مهم نبود چون بهرحال دوست داشتم رشته مورد علاقمو ادامه بدم و حتما نیازی نیست دانشگاه دولتی باشه.
ولی میتونم بگم آرزو و هدف خیلیاتون بوده :(

گیمر ☾⋆ 🎮✩°。 ویب، کسی که دنبال خوشگذرونی و آرامشه و خوشحال از اینکه علاقه هاشو داخل این دنیا پیدا کرده ≽^•⩊•^≼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی داغونه واقعا از همه خراب تر از اون چیزی ک فک میکردن شده چون سهمیه جنگ لحاظ کردن

سهمیه جنگ؟ نشنیده بودم چیه داستانش؟

گیمر ☾⋆ 🎮✩°。 ویب، کسی که دنبال خوشگذرونی و آرامشه و خوشحال از اینکه علاقه هاشو داخل این دنیا پیدا کرده ≽^•⩊•^≼

رتبم اون چیزی که میخواستم نشد🥲

فدای سرت عزیزم، خیلیامون که اصلا امسال نتونستیم درس بخونیم چه برسه رتبه خوب بیاریم، هیچکس حالش خوب نیست.
حداقل تلاشتو کردی و راهت به اینجا ختم نمیشه هنوز فرصت داری همه چیز رو کوچیک نبین

فدای سرت عزیزم، خیلیامون که اصلا امسال نتونستیم درس بخونیم چه برسه رتبه خوب بیاریم، هیچکس حالش خوب ن ...

اره گلم دوباره میشینم میخونم ولی حیفم میاد نمرات نهاییم بالا بود کنکور و زیاد خوب ندادم😭

🖤

اره گلم دوباره میشینم میخونم ولی حیفم میاد نمرات نهاییم بالا بود کنکور و زیاد خوب ندادم😭

الهی عزیزم، فدای سرت واقعا میگم ببین سال دیگه میشه میبینی خب تونستم و بخدا هنوز اول راهی خودتو اذیت نکن
حق داری ناراحت باشی ولی نزار طولانی مدت مشغولت کنه بیشتر رو هدفت تمرکز کن

برا داوطلبایی که موقع کنکور شهرشون حمله میشذ مثل تهران اهواز

چقدر جالب مرسی گفتی عزیزم

برا داوطلبایی که موقع کنکور شهرشون حمله میشذ مثل تهران اهواز

من خودم جنوبم رتبم شد ۸۰۰۰ منطقه دو پ چرا سهمیه لحاظ نکردن؟ سهمیه به اونایی دادن که خونه هاشون تو جنگ خراب شد

🖤

من خودم جنوبم رتبم شد ۸۰۰۰ منطقه دو پ چرا سهمیه لحاظ نکردن؟ سهمیه به اونایی دادن که خونه هاشون تو جن ...

نمیدونم چطوری سهمیه میدن فقط میدونم همچین سهمیه ای بوده امسال برای شهرهای جنگ زده

نمیدونم چطوری سهمیه میدن فقط میدونم همچین سهمیه ای بوده امسال برای شهرهای جنگ زده

اگه میدادن که رتبم از اینی که اوردم بهتر میشد ولی ندادن فقط به اونایی که خونه هاشون تو جنگ خراب شد دادن

🖤

من خودم جنوبم رتبم شد ۸۰۰۰ منطقه دو پ چرا سهمیه لحاظ نکردن؟ سهمیه به اونایی دادن که خونه هاشون تو جن ...

آخی عزیزم جنوب هم هستی، منم دوتا از دوستام جنوبی هستن سر جنگ همش قلبم میتپید که اتفاقی واسشون نیوفته
امیدوارم براتون به خوبی بگذره