2777
2789
عنوان

خب بهم تبریک بگید

80 بازدید | 9 پست

برای سال دوم هم هیچ گوهی نشدم، تازه امسال بخاطر ۱۰۰تا اختلاف توی دفترچه فرهنگیان مجاز نشدم!!! نه تجربی و نه زبان

😂😂😂

خسته شدم. چطوری خانواده رو قانع کنم بمونم پشت؟ نمیخوام همینطوری ی رشته الکی بخونم ... فقط بگید چطوری، اگه موقعیتشو داشتین چیکار کردید که قبول کردن

چون بابام دیگه خرجمو نمیده.... خواستگارامم موقع نیاز پرت شدن رفتن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

روحیت خوبه تبریک میگم..

کار خوبی میکنی رشته الکی به چه درد میخوره..

سال بعد قبول میشی درستو بخون

کاربر عزیز تا وقتی احترامت واجبه که احترام بزاری🥰1۳95کاربر خاموش بودم ..1396کاربری زدم تعلیق شدم وچون اسم کاربریم بار انرژی منفی داشت وتاپیکام زیاد بود کاربری جدید زدم🥰

ب هیچ کس و هیچ چیز فک نکن فقط خودت بجنگ برا چیزی ک میخوای مهم نباشه راضی بشن یا ن مجبورنننننن

ببین

من نه مکان درست حسابی برای درس دارم و نه چیزی

کتاب هم ندارم و باید حتما برم کتابخونه

روحیت خوبه تبریک میگم..کار خوبی میکنی رشته الکی به چه درد میخوره..سال بعد قبول میشی درستو بخون

خب وقتی مکانش نیس و خونه همیشه شلوغه چیکارکنم

میخوام از همه جا اف بزنم و شروع کنم ولی میترسم .. خانوادم راضی نشن:) چیکار کنم

خب وقتی مکانش نیس و خونه همیشه شلوغه چیکارکنم میخوام از همه جا اف بزنم و شروع کنم ولی میترسم .. خانو ...

پانسیون

کاربر عزیز تا وقتی احترامت واجبه که احترام بزاری🥰1۳95کاربر خاموش بودم ..1396کاربری زدم تعلیق شدم وچون اسم کاربریم بار انرژی منفی داشت وتاپیکام زیاد بود کاربری جدید زدم🥰