2777
2789
عنوان

ڔݩڳ مـــــــو 😭😭😭

131 بازدید | 11 پست

دوستان کمک 

تازه موهامو تنباکویی گذاشتم که فوری رفت 

الان ی جور قهوه ایی شده 

دوسش ندارم 

چیکار کنم روشنتر بشه 

مثلا عسلی 

زیتونی هم دوست ندارم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بعدش از ماپرشوهرم بد میگم براتونااااااا

ما نسیه قبول نداااریم فقط نقددد🤣اول از مادرشوهرت بد بگو بعد وسطاش در مورد رنگ مو بپرس تا جوابت رو بدیم😂البته من کلا در هر حالت در مورد رنگ مو اطلاعات ندارم

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
😂😂😂 کلامادر شوهرم خیلی شفته اس  مادر جان منو ببش 👼😂

همین!!😅خو زیاد مونده تو آب شفته شده باید زودتر بر میداشتید دون میشد آخه شفته هم شد غیبت و بد گفتن!؟🤣خدایی من رنگ مو اطلاع ندارم وگرنه حتما راهنمایی میکردم

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣