راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میتونید برای خودتون هم پنل بخرید هر وقت دوست داشتید شارژش کنید که اگه دوست دارید با پنلتون اس بزنید که هزینه خرید پنل هم 30 تومنه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عمیق ترین درد زندگی دل بستن به کسی است که بدانی هرگز به تو تعلق ندارد. دنیا اونقدر بزرگه که برای همه مخلوقات جا هست پس به جای اینکه جای یکی دیگه رو بگیری ....سعی کن جای واقعی خودتو پیدا کنی.
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
از اینجا بخر ما خریدیم مطمئننننن خیلی هم خوبه بگو بهشون که دوست داری امکاناتشون در چه حدی باشه هر چقدر امکاناتش بیشتر باشه هزینه بیشتری پرداخت میکنی