2777
2789
عنوان

کنکوریا میاین

84 بازدید | 13 پست

من چند سال از دانشگاه دور بودم کارشناسی زیست سلولی خوندم ارشد قبول شدم نرفتم حالا تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم حالا برا امتحان نهایی میشه سال اول ۱۲ هم رو بدم و سال بعدش ۱۱هم و کنکور

و اینکه اگه نمره یه درس کم بشیم میشه سال بعدش همون ی دورو بدم؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نوچ بار اول میشه تک درس ترمیم کرد عاقلانه اینه ۱۱ و ۱۲ بدی کامل برای کنکورم مثل چی بخونی

چچون من چند سال دور بودم باید خیلی عمیق مرور کنم دروس تغییر کرده ،وگرنه این ک میگی رو که میدونستم

ارزش نداره رشته تاپ خوب نمیاری

چچه ربطی داره ، وقتی بلد نیستی و نمیدونی نیا کامنت بزار اگر آدم همرو تو یه سال بده و نمره کمتری بگیره بهتره یا تو سال های مختلف ، آدمایی که دوس دارن سنگ بندازن برا دیگران خوشی نمیبینن

چچی نمیشه

اینکه یه سال 12 بدی یه سال 11

شما الان باید دوسال برای کنکور وقت بزاری یعنی 1407 کنکور بدین بیشتر به نفعتونه

عمر همه لحظه وداست و صدای پایت اخرین صداست ...ای گریه های بعد از این خاطرم نمانده شهر من کجاست:)

چچه ربطی داره ، وقتی بلد نیستی و نمیدونی نیا کامنت بزار اگر آدم همرو تو یه سال بده و نمره کمتری بگیر ...

باش تو خوبی مگه میدونی چی بهم سر نهایی کنکور گذشته راه حل ام ایده آل ترین بود و به صرف ترسن و سخت ترین سنگ نیست برو تست کن راه تو

اینکه یه سال 12 بدی یه سال 11 شما الان باید دوسال برای کنکور وقت بزاری یعنی 1407 کنکور بدین بیشتر به ...

ببهتره درسته؟ چون نظرم اینه عمیقتر بخونم میشه ۱۲همو بدم بعد سال بعدش ۱۱و کنکور؟

باش تو خوبی مگه میدونی چی بهم سر نهایی کنکور گذشته راه حل ام ایده آل ترین بود و به صرف ترسن و سخت تر ...

ممن خودم ژنتیک خوندم ارشدم دانشگاه خوب قبول شدم نرفتم ، با بی سواد حرف نمیزنی

ببهتره درسته؟ چون نظرم اینه عمیقتر بخونم میشه ۱۲همو بدم بعد سال بعدش ۱۱و کنکور؟

نه نمیشه

همشو باید همون سال بدین

البته فعلا نگران پایه 11 نباشین چون ممکنه مثبت شه

عمر همه لحظه وداست و صدای پایت اخرین صداست ...ای گریه های بعد از این خاطرم نمانده شهر من کجاست:)