2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دخترم اینجور بود ب زور بیدارش میکردم شیر میدادم تنبل بود اگه چن روزه دنیا اومده زردیشو چک کن

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
دخترم اینجور بود ب زور بیدارش میکردم شیر میدادم تنبل بود اگه چن روزه دنیا اومده زردیشو چک کن

امروز وقت چکاب دکتر دارن

حس میکنم شدیدا خسته ان بی حال

بچه تازه به دنیا اومده هر دو سه ساعت شیر میخواد نمی شه شب بخپابونی صبخ بیدار بشه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

بچه چه شب بخوابه چه نخوابه باید شب ها شیر بهش بدن قندش نیفته

به خاطر کمبود قند دچار تنبلی و بی حالی نشه

حتما به دکتر تک تک جزئیات نوزاد رو بگن یه سری از دکترا کلا سزشون شلوغه به حرف توجه نمیکنن اما خانواده باید احتیاط کنن تمام موارد رو بگن

امروز وقت چکاب دکتر دارنحس میکنم شدیدا خسته ان بی حال

خسته راه هست خداروشکر آرومه خودت بیدارش کن شیرش بده قندش نیفته داخل چشماشم نگاه نکن ببین زرد نباشه شاید امروز زردیش معلوم نشه خودت هر روز نگاش کن

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

باید حتما شیر بخوره هر دو ساعت که قندش نیوفته حتما بیدارش کن زردیش رو حواستون باشه لباس زیاد نپوشونین بهش که بیش از حد گرمش بشه کلا خیلی مراقبت کنین چهل روز اول رو خدا بهتون ببخشه از طرف من دستش رو ببوس 🥰

ای روزگار جنگ من و تو تمام شد موی سپید پرچم صلح است بر سرم

اره چون بچه از ده روزگی به بعد دیگه شبا اذیتش میکنه

واقعا

امیدوارم

من همیشه دعا میکردم بچه هام اروم باشن ولی این دو روز انقدر فشار روانی سر این اروم بودنشون کشیدم میگم کاش شلوغ باشن