2777
2789
عنوان

دختر داییم

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 30 پست
پس همون دیگه، درست گفتم. چون تعریفت هم کرده، یعنی مشکلی نداره، سر همون موضوع بلاک میکنن یا مخفی میکن ...

چی بگم

من بهم بر خورد

شرمندشم

بیا توت فرنگی بردار🍓

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آخه میومد پیام میداد چخبر بعد این مدت که بلاک بودم یا خودش دعوتم میکرد من باز بدون سوال کردن میرفتم ...

ببین به نظرم این دفه گفتن بگو زندایی یا دایی فلانی(دخترداییت)منو مدتیع بدون اینکه بدونم چرا بلاک کرده فکر میکنم خودش چندان راضی نیست من تو مراسمش باشم والا من به خدا نمیدونم اخه تجربه ندارم تو این زمینه

از خدا میخوام درست شه اجی

قربونت برم من که

اینو لازم نیست بخوایی جیگررر

دعا کن همه عاقبت بخیر بشن فقط با ما مشکل نداشته باشن

فدای دل مهربونت

بیا توت فرنگی بردار🍓

بنظرم به روشون بیار حالا با شوخیو اینا... ببین چی میگن

مامانم میگه بپرسم بچه بازی میشع هی میگن دنبال دعوان فلان

سرشون شلوغه مراسمه دوست ندارم ناراحتشون کنم به این دلیل

خوشبخت بشن

من ک نمیرم ولی

بیا توت فرنگی بردار🍓

ارع

ازاین شوهرندیده هاس اشکال نداره ت هم کات کن بزارصابون شوهرش ب تنش بخوره چندمدت بگذره بعدب غلط کردن میفته ک چراب خاطراون ازت گذشت هنوزاول رابطه اس برای هم شیرینن کم کم اخلاقای هم بحثاایناپیش میاداونجادیگ ت ب روش بیاروکلاکم محلی کن

لطفابرای شادی روح برادرم یک صلوات میفرسین🙏

مامانم میگه بپرسم بچه بازی میشع هی میگن دنبال دعوان فلان سرشون شلوغه مراسمه دوست ندارم ناراحتشون کنم ...

نه بابانپرس فکرمیکنه کی هست و فکرمیکنن میخای دعوادرست کنی و ت حسودی

لطفابرای شادی روح برادرم یک صلوات میفرسین🙏

ازاین شوهرندیده هاس اشکال نداره ت هم کات کن بزارصابون شوهرش ب تنش بخوره چندمدت بگذره بعدب غلط کردن م ...

اره دقیقااااااااا همیشه ضعف شوهر داشت

دیگ آرزوش باشه منو ببینه

بیا توت فرنگی بردار🍓

مامانم میگه بپرسم بچه بازی میشع هی میگن دنبال دعوان فلان سرشون شلوغه مراسمه دوست ندارم ناراحتشون کنم ...

آخه اگه نری از چشم شما میبینن و هی تکرار میکنن که فلانی نیومد, ولی اگه قبلش به روشون بیاری(به شوخی و خوشرویی، نه با دعوا) شاید اصلا سوتفاهم برطرف شه