2821
2789
عنوان

اوتيسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2407 بازدید | 21 پست
ای وای هواسم نبود ببخشید نظر دادم خوبی سارا جان امیر پرهام چه طور چه خبر؟ میگفتن سایت نمیای؟

بله غیر فعال کرده بودم کاربری ام را تازه امروز کاربری ام را برگردوندن نه عزیزم اشکالی نداره شما هم نظراتت خوب بود خب اونم شکر خوبه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اصلا من از خود تو این اسمها رو شنیدم و تو ذهنم هست عزیزم یادمه از دکتر محمود محمدی هم خیلی راضی بود ...

اون یکی از دوستام بچش میبرد میگفت خوبه خوشحالم هنوز هستی

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اون یکی از دوستام بچش میبرد میگفت خوبه خوشحالم هنوز هستی

آره من تاپیکه کودکی با نشانه های اوتیسم رو دنبال میکنم هر روز میخونم و یع سری از مطالبشون برای همه مامان هایی که بچه های کوچیک دارن مفید

یادت باشه پسر خودم هم دیر حرف افتاد که شما گفتی حتما ببرش گفتاردرمانی بردم گفت تا سه سالگی وقت داره چون کلمه میگه الان هم هنوز سه سالش نشده ولی تقریبا خوب حرف میزنه البته من از همون تاپیک خیلی استفاده کردم

آره من تاپیکه کودکی با نشانه های اوتیسم رو دنبال میکنم هر روز میخونم و یع سری از مطالبشون برای همه م ...

خدا را شکر چقدر خوشحال شدم که پسرت به حرف امده خدا را شکر

اوتیسم یک اختلال مربوط به تکوین سیستم عصبی بوده که توسط اختلال در برهم کنش های اجتماعی، ارتباطات کلامی و غیرکلامی و رفتارهای محدود و تکراری شناسایی می شود. والدین معمولاً در دو سال اول زندگی فرزند خود متوجه این علایم غیرطبیعی می شوند.

برای مشاهده فیلم آموزشی تشخیص اوتیسم و اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید

اوتیسم

به هیچ وجه توصیه نمیکنم من پسرم تاخیر گفتار داشت و مشکوک بود به اتیسم بردم پیش پور اعتماد ۱ تومن هزینه ویزیتش بود هیچچچچ کاری برای من نکرد گفت برو با بچت روزی ۸ ساعت کار کن حتی انقدر وقت نذاشت بچه منو درست ارزیابی کنه تیمش ارزیابی کردن منکه راضی نبودم پیش کاردرمان میبردم تخصصی تر بچه منو ارزیابی میکرد تا ایشون فقط اسم الکیه باور نکنید

2790
2823
2791
2779
2792