2777
2789
عنوان

حالم گرفته

63 بازدید | 9 پست

انگار دوست داشته شدن سهم من نشد

نه رفیقی نه یاری نه محبت خانواده ای

مهم نیستااااا

اما هرازگاهی که یادش میفتم انگار یه کیسه نمک خالی میکنن رو زخم سر باز کردهم.

وسط ۸ میلیارد آدم تک و تنها افتادم...یاد دبستانم میفتم که تک تک اون همکلاسیا چجوری تحقیرم میکردن و طرد میشدم از جمعشون...راهنمایی که رسیدم غریب تر و مظلوم تر از قبل بودم همون یدونه رفیقم نموند برام...اومدم دبیرستان بازم همون اش بود و همون کاسه...حرفام مسخرس و بچگونه حتما اینو کسی بخونه پیش خودش همین فکرو میکنه...آره من بچه سالم..عقده ایم هستم...حتی تو همین مجازی دوستایی داشتم که تو واقعیت هیچ وقت نداشتمشون اما یجوری از جمعشون انداختن بیرون که گوشیمم دارم کنار میزارم چشم بهش نیفته

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همه تنهام سعی که با دوس نداشته شدن کنار بیایی چون دوست داشته شدن یه نعمتیه که به هرکسی نمیرسه برای د ...

بیریخت تر از خودمم دیدم بازم وضعشون از من بهتر بود

علت اعتماد بنفس نداشتنم همینه

بر عکس علت اینهمه خود تحقیری نداشتن اعتماد بنفس.شما یه انسان مستقل با تواناییهایی منحصر به فرد هستید .بسکه خودتون کوچیک میبینید این افکار میاد تو سرت

بر عکس علت اینهمه خود تحقیری نداشتن اعتماد بنفس.شما یه انسان مستقل با تواناییهایی منحصر به فرد هستید ...

درسته ولی وقتی جامعه منو نمیپذیره

ب چ دردی میخورم

درسته ولی وقتی جامعه منو نمیپذیره ب چ دردی میخورم

طرز فکر شما اینطوریه.هر کی خواست ارتباط بگیره هر کی نخواست نگیره.این مشکل شما نیست. ضرب المثل قدیمی هست میگه به درخت گردو گفتن کلاغ باهات قهر کرده گفت بهتر سالی چند تا گردو به نفع من.حالا هر کی آزاده هر طور میخواد فکر کنه