2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😢😢

93 بازدید | 11 پست

خسته شدم از کارای تکراری صبح پاشو ظرف بشور غذا درست کن تمیز کن شب شد بخواب دوباره صبح از اول، دلم میخواست یه کاری انجام بدم تفریحی داشته باشم،دانشگاهو که به خاطر بچه مرخصی گرفتم دیگه مهلتم تمومه احتمالا باید انصراف بدم رشتمم چیز بدرد بخوری نیست، شوهرم سرکارش خیییلی تحت فشاره بعد از ظهر میاد خونه اون دوسداره تو خونه بمونه من دوس دارم برم بیرون دوتامونم حق داریم از نظر مالی هم اونقدرا خوب نیستیم که اگه خواستم برم با خیال راحت آژانس بگیرم، مامانم اینا یه شهر دیگن و فقط خالم و جاریام اینجان که فقط خونه خالم راحتم اونم پول آژانسش 15تومنه نمیتونم راحت برم و بیام😢😢

احتمالا این ترم برم پیام نور بدون کنکور ثبت نام کنم که هزینه هی اونم میترسونم آخه خیلی قرض و قسط داریم همش حالم گرفتس شوهرمم که فقط دلش به من خوش بود اونم از این حال من ناراحته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا یکم شوهرم انرژی منفیه هرکاری میخوام بکنم میگه نمیشه اذیت میشی نمیتونی....... مثلا من به سرمه دوزی علاقه دارم یه چیزایی هم برا خودم دوختم میگم بدوزم کانال بزنم همون حرفا رو میزنه تا موقعی که بریم برام وسایلشم بخره حالمو بهم میزنه از اون کار از بس طولانی میشه مثلا خواستم یه سجاده بدوزم از چند ماه قبل ماه رمضان گفتم بریم وسایلشو بخریم یه ماه طول کشیده تا پارچه بخریم بعد سرمه بعدم الان طرح ندارم هنوز نتونستم شروع کنم از هر کاری که میخوام بکنم دلسردم میکنه😭😭😭

آخی الهی😔 خب عزیزم اگه میدونی از پس هزینه های دانشگاه برنمیاید نرید دانشگاه

نکه برنیایم ولی تحت فشار میشیم احتمالا خب چیکار کنم بعدا بچم بزرگ بشه نمیگه چه مادر ضعیفی که عمرشو سابیده سوادم نداره😖😖

نکه برنیایم ولی تحت فشار میشیم احتمالا خب چیکار کنم بعدا بچم بزرگ بشه نمیگه چه مادر ضعیفی که عمرشو س ...

عه چه ربطی داره بچه اگه معرفت داشته باشه که نباید مادرشو کسی کخ زحمتشو کشیده با این معیار ها بسنجه

منم شرایط شما رو دارم با این تفاوت که شهر غریبم و هیچ کسی رو ندارم...عصر ها میرم بیرون با دخترم. پاکی جایی .منتظرم آبان دو سالش تموم شه بگذارمش مهد و برم کلاس هنری و باشگاه.

الان یکسال و نیمه که بشدت محدود شدم این موضوع داره خفم میکنه ولی چه میشه کرد.این نیز بگذرد😊😊

منم شرایط شما رو دارم با این تفاوت که شهر غریبم و هیچ کسی رو ندارم...عصر ها میرم بیرون با دخترم. پاک ...

من دخترم دو سال و دو ماهشه از مشاور پرسیدم گفت زوده برا مهد😥😥

من دخترم دو سال و دو ماهشه از مشاور پرسیدم گفت زوده برا مهد😥😥

راستش دختر من خیلی تنهاس .بچه اوله و هیچ فامیلی هم نداریم دوست هامونم بچه ندارن.فقط پارک چهار تا بچه میبینه . به نظر خودم واسش لازمه. در حد سه روز در هفته و برای چند ساعت که من برم باشگاه 😅😅😅.کاش ایران مثل خارج باشگاهی بود که مادرها با بچه هاشون میرفتن 😕

تازه من دیدم اروپایی ها چند روز بعد زایمان میرن باشگاه همراه با نوزادشون.همونه که انقدر خوش هیکل و شادن😣😣خدا ما اینجا چیکار میکنیم 😂😂😂