2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 44 پست

عزیزم از ۲۲ قابل قبوله

قبلش زوده

ولی من خودم می گم ۲۵

دختر لیسانسشو بگیره

دو سه سالی خونه پدرش باشه

کار پیدا کنه، یه کم پس انداز کنه

یا جوونی کنه ، تفریح کنه

بدون استرس های یک زن متاهل

بعد هم سن ۲۵ ازدواج کنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم از ۲۲ قابل قبوله قبلش زوده ولی من خودم می گم ۲۵ دختر لیسانسشو بگیره دو سه سالی خونه پدرش ب ...

پ ی سال برامن گذشته😢☹️

ملوم نیس نیمه گم شدم کجا گم شده پیداشم نیس🤕

💜لاتَخَفْ و لاتَحْزَنْ إنّا مُنَجّوکَ💜                        نترس و غمگین نباش،ما تورا نجات میدهیم💕
مینیموم سن بلوغ عقلی طبق هزاران تحقیق علمی و اثبات شده٬ هجده سالگیه عزیزم.  وگرنه چه تضمینی وج ...

افراد بسته به شرایطشون تو سن های متفاوتی به بلوغ میرسن ولی به نظر روانشناس ها جامعه شناس ها ایرانی اکثریت افراد بعد از سن 18 سالگی به بلوغ رسیدن به همین خاطر سن قانونی 18 سال شده

اگه قطع دسترسی شدم اودافظ🖑🖑
پ ی سال برامن گذشته😢☹️ ملوم نیس نیمه گم شدم کجا گم شده پیداشم نیس🤕

این حرفا رو نزن عزیزم

قرص نیس که سر ساعت بخوری. من خودم ۲۸ ازدواج کردم. خیلی خیلی هم راضی ام. فقط منتظر خواستگار نشین. برو تو اجتماع، مجالس، کوه نوردی های گروهی. فرصت آشنایی رو پیش بیار

بنظرمن برا دختر ۲۴ تا ۲۸ سال خیلی خوبه برا ازدواج یکم ک دیر بشه ادم ذوقشو نداره 😔

💜لاتَخَفْ و لاتَحْزَنْ إنّا مُنَجّوکَ💜                        نترس و غمگین نباش،ما تورا نجات میدهیم💕
این حرفا رو نزن عزیزم قرص نیس که سر ساعت بخوری. من خودم ۲۸ ازدواج کردم. خیلی خیلی هم راضی ام. فقط م ...

درست میگی 

الان مثه قدیم نیس دختر بشینه تو خونه یکی بیاد خاستگاریش ،خود دخترم باید ی حرکتی بزنه

مینیموم سن بلوغ عقلی طبق هزاران تحقیق علمی و اثبات شده٬ هجده سالگیه عزیزم.  وگرنه چه تضمینی وج ...

مینیموم اون سن عقلی هم به برهه زمانی و موقعیت جغرافیایی بستگی داره

وگر نه چرا امام های ما که صد در صد رشد عقلی داشتن دخترانشون ۹سالگی ازدواج کردن؟؟

چون رشد عقلی در هر زمان و برای هر فرد متفاوته

و این رو هم اضافه کنم مطمعنا دختر ۱۸ساله ای که توی شهر بزرگی مث تهران بزرگ بشه با دختری که توی محیط بسته

شرایط ازدواجشون متفاوته و اون دختر تهرانی احتمال زیاد بخاطر محیط ازدواج توی این سن براش زود نباشه در صورتی که برای دختر شهرستانی تا سن های ۲۵به بالا هم وقت باشه

من ۲۹ ازدواج کردم.

زمان مجردی از این خوشحال سرخوشا بودم.کار میکردم،مسافرت میرفتم،تفریح و گردش و برنامه های مختلف و جالب زیاد داشتم و بهم خوش میگذشت.

بعد ازدواج شوهرمم پایه ی اینا بود ولی خب یه عالمه مشغولیت های فکری بد هم داشتم مثل دخالت و اذیت فامیل شوهر و پول و مشکلاتی که زنو شوهرا اول زندگی که میرن زیر یه سقف دارن.

اوایل که مشکلات ریخته بود سرم میگفتم خدایا شکرت ۲۹ سال هرکاری خواستم در حد خودم انجام دادم

به نظرم اگر بتونیم مستقل بشیم و درامد داشته باشیم همون۲۸، ۲۹ سال مناسبه ازدواجه

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

جاى تو بودم به انشا نوشتن برخى از بلوغ عقلى و اينا توجه نميكردم. من به چيزى به اسم سن ازدواج عقيده ندارم. ادم طبيعى زندگى كنه با يكى در زندگى اشنا شد كه از همه جهت مناسب بود ازدواج كنه نشد هم عجله براى ازدواج نكنه.

واسه گرفتن معدلى كه ارزوش رو دارم يك صلوات بفرستيد خيلى خسته شدم