2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 44 پست

خواستگار خوب = سن خوب . یعنی هر وقت خواستگار خوب اومد حالا تو هر سنی باشه اکی هست بنظر من

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
ازدواج سن مشخص نداره بسته به بلوغ عقلی طرف هست

درسته

ولی سن نشاط هم مهمه

من دوبار ازدواج کردم.بار اول۲۳

دومی۲۸

با اینکه ازدواج دومم واقعا بهتره ولی بار اول که جوونتر بودم خیلی شاداب تر بودم.ذوق و شوق بیشتری داشتم

اللهم ارزقنی شفاعه الحسین یوم الورود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستگار خوب = سن خوب . یعنی هر وقت خواستگار خوب اومد حالا تو هر سنی باشه اکی هست بنظر من

موافقم

💜لاتَخَفْ و لاتَحْزَنْ إنّا مُنَجّوکَ💜                        نترس و غمگین نباش،ما تورا نجات میدهیم💕
درسته ولی سن نشاط هم مهمه من دوبار ازدواج کردم.بار اول۲۳ دومی۲۸ با اینکه ازدواج دومم واقعا بهتره ...

خب شاید این نشاط و سر خوشی واسه جاهلیت بوده

جسارت نباشه البته

که منجر به جدایی هم شده

درسته ولی سن نشاط هم مهمه من دوبار ازدواج کردم.بار اول۲۳ دومی۲۸ با اینکه ازدواج دومم واقعا بهتره ...

همیشه ادم برا اولین ها ذوق و شوقش بیشتره چ ازدواج چ هرچیز دیگه

💜لاتَخَفْ و لاتَحْزَنْ إنّا مُنَجّوکَ💜                        نترس و غمگین نباش،ما تورا نجات میدهیم💕
خب شاید این نشاط و سر خوشی واسه جاهلیت بوده جسارت نباشه البته که منجر به جدایی هم شده

شاید

ولی طرف من واقعا بچگانه برخورد میکرد و ازش دل سرد شدم

اللهم ارزقنی شفاعه الحسین یوم الورود

البته بالای سن قانونی....

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
هر سنی که ادم به بلوغ عقلی برسه،این سن می تونه 14 سالگی باشه می تونه 30 سالگی

مینیموم سن بلوغ عقلی طبق هزاران تحقیق علمی و اثبات شده٬ هجده سالگیه عزیزم.

وگرنه چه تضمینی وجود داره که کسی ادعا نکنه دختر بچه ی من تو نه سالگی یا هفت سالگی حتی زودتر به بلوغ فکری رسیده؟

بلوغ یک مقدارش به تجربه ی اجتماعی و... ربط داره و یک قسمتیش هم به رشد مغز و تغییرات هورمونی که این قسمت به سن ارتباط مستقیم داره و دلبخواهی نیست. به همین خاطر هم توی قوانین تمامی  کشورها از جمله ایران افرادی که به این میزان رشد عقلی نرسیدن حتی از کارهای خیلی ساده تر مثل رانندگی محرومن. 

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

من۱۷سالمه الانم تو عقدم کاملا راضیم ده سالم از همسرم کوچیکترم ولی اصلا به سن ربطی نداره بستگی ب شانس و قسمت طرف داره یکی تو این سن ازدواج میکنه خشبخت میشه یکی بدبخت بستگی به طرف مقابلتم داره ک خوب باشه💚🌸💫

تو تمنای منو🌸یار منو🍃جان منی💎