2777
2789
عنوان

ازدواج 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 18 پست
مگ ادم میتونه با چند نفر باشع ک یه نفر کمه😑😶🤐

تخیل ملت تا با جم تی وی تطابق نده قضایا رو آروم نمیگیره

من کجا همچین حرفی زدم

هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠

نوگرایی و عاشق تجربه های جدید بودن ربطی به اختلال شخصیت مرزی نداره کلمه ی مود و شنیدی فکر کردی هر جا ...

من چون شخصیت مرزی دارم و علائمی ک گفتی رو حس میکنم گقتم بگرد شاید داشته باشی

نگفتم الزاما داری شخصیت های بوردرلاین از صمیمت و با یکی بودن میترسن و مشخصه اشون اینه زود خسته میشن و تعدد پارتنر دارن

اگر از درد تو خسته ترینم....اگر از کوچ تو خانه نشینم.....تو را میبخشم ای مغرور شبگرد🫠

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من چون شخصیت مرزی دارم و علائمی ک گفتی رو حس میکنم گقتم بگرد شاید داشته باشینگفتم الزاما داری شخصیت ...

این خصیصه کلا تو کسایی که توی کلاستر بی هستند

مثل نارسیست ها، مرزی ها و سایکو ها و نمایشی ها هست

از این منظر گفتم نمیشه حتما گفت مرزی ولی حرفت درسته

هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠