ارایشگری رو هم علاقه دارم بهش پس چرا تو اینستا همش میگن ما پرستاریم حقوقمون وزارت کاره🤦🏻
دروغن میگن، مثلا یکی میشناسم میگفت معلمی پول توش نیست پدر من با ۲۹ سال خدمت ۲۶ تومن میگیره ، درحالی که شاید ۴۰ و خورده ای بگیرن ، آنقدر وسایل میگیرن و قسطی پولشو میدن خالص براشون ۲۶ مونده درحالی که یکی قسط نداشته باشه که اینطور نیست ، خیلیا حقوقشون نمیگن انگار چشم میزنیم
پزشکی الان زیاد درامد نداره مثل اقتصاد نفت و گازکار تو بانک،لاین ارایشگری و زیباییپرستاری حقوقش بالا ...
آرایشگری به نظرم اینطورم نیست ، یه بار رفتم شنیون ماه گذشته یک و پونصد فقط شنیون بود ، بدون میکاپ ، اوه گفتم چقدر میگیرن ، بعد رفتم دیدم پولش بین ۳ نفر شاید تقسیم بشه ، یکیش اونی که سشوار میکشید و اتو میزد یکی هم شنیون رو میبست و یکی هم صاحب سالن ، طرف ۲ ساعت روی موهای من بود شاید کمتر از ۵۰۰ میگرفت ، ارزش نداره اونقدر ، مثلا اون ۲ نفر از ساعت ۲ ظهر تا شب تو سالن بودن ولی کلا روی هم ۲ نفر رو درست کردن یعنی کل تایم بعد از ظهرشون رو زیر یه تومن کار نکردن ، ارزش نداره بابا
بعد تازه عکس فیش واریزی هم میزارن که ما داریم راستشو میگیم🤦🏻
بابا من معلم زیاد دیدم اینطور میگن ، طرف خونه به چه بزرگی با وام خریده داره قسط وام میده خب معلومه حقوقت کم برات میمونه ، شاید من نخوام اصلا وام بگیرم حقوق خالص رو بگو ، بخدا ، من ۶ ماه پیش از یکی که خانوادگی فرهنگیان پرسیدم یکی مثلا ۲۵ سال خدمت باشه چقدر میگیره گفت بین ۴۰ تا ۵۰ ، اونوقت دوستم میگفت مادرم با ۲۶ سال خدمت ۲۲ تومن میگیره😐
باز معلمی یچیزی پرستار میدیدم میگفت من ۲۵ تومن میگیرم اخههه ۲۵ تومن؟
۲۵ خیلی کمه ، هر چند ۴۵ هم پول زیادی نیست واسه زحمتی که میکشن ، شغل خیلی شریف و مقدسی دارن خدایی خیلی عشق و روح بزرگی میخواد تو مریضی و مشکلات آدما کنارشون باشی ،