2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 108 پست
ارایشگری رو هم علاقه دارم بهش پس چرا تو اینستا همش میگن ما پرستاریم حقوقمون وزارت کاره🤦🏻

دروغن میگن، مثلا یکی میشناسم میگفت معلمی پول توش نیست پدر من با ۲۹ سال خدمت ۲۶ تومن میگیره ، درحالی که شاید ۴۰ و خورده ای بگیرن ، آنقدر وسایل میگیرن و قسطی پولشو میدن خالص براشون ۲۶ مونده درحالی که یکی قسط نداشته باشه که اینطور نیست ، خیلیا حقوقشون نمیگن انگار چشم میزنیم

ببین اگه این پوئناروداشته باشی ازهمون بچگی برات صف میبندن،خوشگل پولدار خانواده دار

خوشگلم خانواده دار وضع مالی متوسط رو به بالا

۱۸ سالمه ولی ندارم🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دروغن میگن، مثلا یکی میشناسم میگفت معلمی پول توش نیست پدر من با ۲۹ سال خدمت ۲۶ تومن میگیره ، درحالی ...

بعد تازه عکس فیش واریزی هم میزارن که ما داریم راستشو میگیم🤦🏻

خوشگلم خانواده دار وضع مالی متوسط رو به بالا۱۸ سالمه ولی ندارم🤣

الان لامصبااولین چیزی که ازآدم میخوان بابای خیلی پولداره بخداااا،ولی توهنوزسنت کمه برودنبال هدفات ازدواج وبذارجزآخرین اولویتات

پزشکی الان زیاد درامد نداره مثل اقتصاد نفت و گازکار تو بانک،لاین ارایشگری و زیباییپرستاری حقوقش بالا ...

آرایشگری به نظرم اینطورم نیست ، یه بار رفتم شنیون ماه گذشته یک و پونصد فقط شنیون بود ، بدون میکاپ ، اوه گفتم چقدر میگیرن ، بعد رفتم دیدم پولش بین ۳ نفر شاید تقسیم بشه ، یکیش اونی که سشوار میکشید و اتو میزد یکی هم شنیون رو میبست و یکی هم صاحب سالن ، طرف ۲ ساعت روی موهای من بود شاید کمتر از ۵۰۰ میگرفت ، ارزش نداره اونقدر ، مثلا اون ۲ نفر از ساعت ۲ ظهر تا شب تو سالن بودن ولی کلا روی هم ۲ نفر رو درست کردن یعنی کل تایم بعد از ظهرشون رو زیر یه تومن کار نکردن ، ارزش نداره بابا

الان لامصبااولین چیزی که ازآدم میخوان بابای خیلی پولداره بخداااا،ولی توهنوزسنت کمه برودنبال هدفات از ...

اره بابا من هنوز شب ها تام و جری میبینم😂😂

تازه میخوام برم کلاس ابرنگ

میخوام خوشبگذرونم

بعد تازه عکس فیش واریزی هم میزارن که ما داریم راستشو میگیم🤦🏻

بابا من معلم زیاد دیدم اینطور میگن ، طرف خونه به چه بزرگی با وام خریده داره قسط وام میده خب معلومه حقوقت کم برات میمونه ، شاید من نخوام اصلا وام بگیرم حقوق خالص رو بگو ، بخدا ، من ۶ ماه پیش از یکی که خانوادگی فرهنگیان پرسیدم یکی مثلا ۲۵ سال خدمت باشه چقدر میگیره گفت بین ۴۰ تا ۵۰ ، اونوقت دوستم میگفت مادرم با ۲۶ سال خدمت ۲۲ تومن میگیره😐

بابا من معلم زیاد دیدم اینطور میگن ، طرف خونه به چه بزرگی با وام خریده داره قسط وام میده خب معلومه ح ...

باز معلمی یچیزی

پرستار میدیدم میگفت من ۲۵ تومن میگیرم

اخههه ۲۵ تومن؟

باز معلمی یچیزی پرستار میدیدم میگفت من ۲۵ تومن میگیرم اخههه ۲۵ تومن؟

۲۵ خیلی کمه ، هر چند ۴۵ هم پول زیادی نیست واسه زحمتی که میکشن ، شغل خیلی شریف و مقدسی دارن خدایی خیلی عشق و روح بزرگی میخواد تو مریضی و مشکلات آدما کنارشون باشی ،

لنتی هنوزتام وجری میبینی 😂😂 ازلحظه لحظه زندگیت لذت ببراین روزادیگه برنمیگرده

اره ببین فیلم نمیبینم اکثرا انیمیشن میبینم

برای خودم میرقصم میخوام برم ابرنگ برم گیتار

کودک درونم فعاله و بیش فعالم

از در خونه میام بیرون از هوا از درختا از لباسام ازهمه چی لذت میبرم

میدونم کارام بچگونست داره ۱۹ سالم میشه ولی خب چیکار کنم دیگه😂😂😂

۲۵ خیلی کمه ، هر چند ۴۵ هم پول زیادی نیست واسه زحمتی که میکشن ، شغل خیلی شریف و مقدسی دارن خدایی خی ...

آره واقعا اما میدونی یسری ادمای بیشعور پشت سر پرستارا چیزای خوبی نمیگن

انقدر شنیدم حرفای زشتی بزنن بهشون 🚶

اره ببین فیلم نمیبینم اکثرا انیمیشن میبینم برای خودم میرقصم میخوام برم ابرنگ برم گیتار کودک درونم فع ...

هرچی که خوشحالت میکنه وباهاش آرامش داری لذت ببرهیچم کارات بچگونه نیس شوروشوق جوونیه والبته یه روح سالم وبکرداری همین راه وادامه بده