2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 108 پست
دانشگاه میرم البته فقط میرفتم میومدم

😁😁اینجوری قبول نیست

انشاءالله یه بخت خوب نصیبت بشه

'فروغ فرخزاد' حرف جالبی زد، میگفت:"من از آن آدمهایی نیستم که وقتی میبینم سر یک نفر به سنگ میخورد و میشکند؛ دیگر نتیجه بگیرم که نباید به طرف سنگ رفت! من تا سر خودم نشکند؛ معنی سنگ را نمیفهمم!≈]"

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ولی وضعش خوبه خانواده خوب و تمیزی هستن بازم رد کنم؟🗿

اره خیلیه سنش برات عزیزم

سنت کمه زوده برای ازدواج ۲سال دیگه تو شدی ۲۵اون شد ۳۵فاجعه ای میشه غیر قابل تحمل

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آقایون و کاربرای زیر۱۸سال منو ریپلای نزنید ممنون.لایک نکنید

اره خیلیه سنش برات عزیزمسنت کمه زوده برای ازدواج ۲سال دیگه تو شدی ۲۵اون شد ۳۵فاجعه ای میشه غیر قابل ...

وای پس دخترعموم که ۲۱ سالشه شوهرش ۳۲ سالشه قراره چه اتفاقی بیوفته🤦🏻😂

وای پس دخترعموم که ۲۱ سالشه شوهرش ۳۲ سالشه قراره چه اتفاقی بیوفته🤦🏻😂

مردا اصلا تحمل ندارن زنه جوون باشه خودشون میانسال فوری زنه رو هزارجور محدود میکنن که دیده نشه

جوونی زنه رو حیف میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مردا اصلا تحمل ندارن زنه جوون باشه خودشون میانسال فوری زنه رو هزارجور محدود میکنن که دیده نشهجوونی ز ...

اتفاقا همین دخترعموم رو مجبورش کرده چادر سر کنه بدون شوهرش هیچ جایی نره

اتفاقا همین دخترعموم رو مجبورش کرده چادر سر کنه بدون شوهرش هیچ جایی نره

میگم که زنه رو همچین میکنه تو خونه ها خودش پیر میشه زنه جوونه میخواد زنه به چشم نیاد هزارتا دیدم

نهایت اخلاف سنی ۴ساله بنظرمبیشترش بعدا خانمو اذیت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی چی قبول نیس؟

یعنی میری دانشگاه و برمیگردی و سرت به کار خودته قبول نیست از این برات شوهر در نمیاد😂

در کل من خودم آدمیم که کلا تو فاز کسی نیستم و همش تو خودمم برا همینم چنین چیزی و قبول نمیکنم اما دیدم که خیلیا با همکلاسیاشون صمیمی میشن و از اینجور چیزا منظورم اون بود

'فروغ فرخزاد' حرف جالبی زد، میگفت:"من از آن آدمهایی نیستم که وقتی میبینم سر یک نفر به سنگ میخورد و میشکند؛ دیگر نتیجه بگیرم که نباید به طرف سنگ رفت! من تا سر خودم نشکند؛ معنی سنگ را نمیفهمم!≈]"

میگم که زنه رو همچین میکنه تو خونه ها خودش پیر میشه زنه جوونه میخواد زنه به چشم نیاد هزارتا دیدمنهای ...

وای بیچاره دلم سوخت براش البته الان خوشحاله ولی حس میکنم بعدا پشیمون میشه

منو اون صمیمی بودیم شوهر که کرد ارتباطمون قطع شد

تیپای خوشگلی میزد استایلش خوب بود حالا با شوهرش ازدواج کرده فامیلامون خانواده شوهرشو مسخره میکنن که این چی بود انتخاب کردی

منم نظرم اینه خوب نیست پسره ولی خب دخترعموم دوسش داره نباید فامیل انقدر اذیتش کنن🚶

یعنی میری دانشگاه و برمیگردی و سرت به کار خودته قبول نیست از این برات شوهر در نمیاد😂در کل من خودم آ ...

من تو کلاس بیش فعالی دارم نمیتونم یجا ساکت باشم

بنظرتون توجهشون جلب میشه؟🤣