2777
2789
عنوان

ارث و میخواد

53 بازدید | 5 پست

پدرم ۲ ساله حال خوبی نداره و یک ساله زمینگیر شده و نمیتونه کاری کنه و مادرم چند ساله فوت شده

ما بعضی وقتا میریم از پدرم نگهداری میکنیم کاراشو میکنیم ولی برادرم اکثرا اونجاس و حتی کشت میکنه تو زمین پدرم و برداشت میکنه بیمه پدرم و کالا برگ و همه چی دست اونه

وقتایی ک میریم اکثرا اونجان ، زنش خیلی بی احترامی میکنه و ی کاری میکنه هر سری ک رفتیم بگیم آخرین باره ک پامونو گزاشتیم اینجا ، توهین و بی احترامی زورگویی و ...

گفتم ب برادرم ک ما میخواییم نوبتی بیاییم تو برو خونت زندگیتو کن قبول نکردو گفت نمیتونین شما

۲ ماهی هست ک اونا اونجان ، چند روز پیش با پدرم ک صحبت میکردمو حالشو میپرسیدم با بغض میگفتش ک همین زن داداشم ک گفتم باهاش بد رفتاری میکنه و میگفت مثل سگ باهام رفتار میکنه و قسمم داد ک بهشون نگم چون من واقعا عصبانی شدم

گفتم پدر من من خودم میام پیشت هر کاری بگی میکنم اصلا نوبتی میاییم ما مگ مردیم آخه ، قبول نکرد و میگفتش شما نمیتونین منو بلند کنین

چند وقت گذشت ک برادرم زنگ زده بود ب خواهرم گفته بود ک ی برگه میفرستم براتون امضاش کنید ، حالا این برگه چی بود؟

امضاء کنید ک همتون سهم ارثو میدین ب من

برگشتع میگ من نمیزارم دیگ پاتونو بزارید اینجا امضاش کنید من میخوام اینجا خونه بسازم برا خودم

یکی از خواهرام امصاش کرد ولی من گفتم عمرا همچین کاریو کنم ن ب خاطر پولش ب خاطر اینک این هیچی هنوز ب نامش نیست مارو اونجا راه نمیده ببین امضاش کنیم چی میشه

برگشته میگ من میخوام برم خونم دیگ نمیتونم بمونم اینجا خودتون بیایید ازش نگهداری کنین ولی باید اونجارو ب نامم بزنین

اصلا باورم نمیشه برادرم همیشه میگفت من برای خدا از بابام نگهداری میکنم و حالا 😐

دوتا دختر دارم اونارو میزارم پیش همسرم و میزم بمونم پیش بابام

واقعا حالم گرفتش ن برای ارث ب خدا اصلا حتی ب بابام گفتم خودت ببر سندو بزن ب نامش ولی از من لطفا امضا نخواه ، ب خاطر این دورویی ادما اینک زنش اومده مارو از خونمون انداخته بیرون

بابات اگر سند بزنه قطعا میذارنش سالمندان ،کلا میندازنش بیرون از خونه زندگیش

نکنید اینکارا رو بابات بیار پیش خودت یا اگر پس انداز داره نزدیک خودتون براش خونه اجاره کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابات اگر سند بزنه قطعا میذارنش سالمندان ،کلا میندازنش بیرون از خونه زندگیش نکنید اینکارا رو بابات ب ...

بهش گفتم بیا پیش ما گفت ن نمیشه میخوام تو خونه خودم باشم

با خواهرم تصمیم گرفتیم ک اگ هیچ راهی نمونو با هم خونه اجاره کنیم براش میگ نمیام تهران من

بهش گفتم بیا پیش ما گفت ن نمیشه میخوام تو خونه خودم باشم با خواهرم تصمیم گرفتیم ک اگ هیچ راهی نمونو ...

ای بابا🫠🫠ولی حداقل تو تماسایی که میگیری بهش بگو هیچکاری نکنه و چیزی به نام کسی نزنه