2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قهربودم باهاشون.جواب ندادم

بعدازمن شماره مامانموگرفتن و قطع شده.بعدکه مامانم زنگ زده که بپرسه کارداشتین گفتن بچه اشتباهی به چندنفری زنگ زده.میخام بدونم کاری داشتن باهام وچون جواب ندادم ضایع شدن اونطورگفتم  یاواقعابچه زده

بنویس شماره ی منو لطفا پاک کنید از گوشیتون

مرسی اه

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
بنویس شماره ی منو لطفا پاک کنید از گوشیتون مرسی اه

زنداداشمه

البته کلاخالی بنده

منم داشت بامامانم حرف میزدگفتم که چطوربچه فقط شماره من و مامان رواشتباه گرفته

اونم گفت شماره مدیرعامل رو اشتباه گرفته به اون چی بگم

بدم میادفکرمیکنه احمقم وهمش دروغ میگه

زنداداشمه البته کلاخالی بنده منم داشت بامامانم حرف میزدگفتم که چطوربچه فقط شماره من و مامان رواشتب ...

بلانسبت دور از شتر بخواب،خواب آشفته نبینی

با کسی بگرد که بهت خوش بگذره دوستم  

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
بلانسبت دور از شتر بخواب،خواب آشفته نبینی با کسی بگرد که بهت خوش بگذره دوستم    

منم محل نمیذارم

گفتم شاید پشیمون شده واسه عذرخواهی زنگ زده

یازهرجدیدی میخادبپاشه