2777
2789

همکارم به دخورش میداد...خیلی راضی بودی

البته گفته بود چون قوی هست نباید پشت سرهم استفاده بشه

مثلا یک ماه بخوره یک ماه نخوره

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
همکارم به دخورش میداد...خیلی راضی بودی البته گفته بود چون قوی هست نباید پشت سرهم استفاده بشه مثلا ...

ببخشید...چقد غلط املایی دارم

دخترش

راضی بود

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم تاپیک من برای پارسال دخترم الان 16 ماهشه. 

اون موقع که من بهش میدادم 5.6 ماهش بود هفته ای دوتا میدادم وزن گرفت ولی نه اونقدر که من راضی باشم شاید ماهی 500 گرم. ولی به غذا افتاد بهتر شد و خداروشکر روی خط رشد. 

من اینترنتی خریدم یه داروخانه تو شمس آباد تو تهران بود دقیق یادم نمیاد ولی تو نت سرچ کنی میگه کدوم داروخانه ها دارن من پارسال خریدم 19 تومن. 

اگه میخوای خوب وزن بگیره حداقل تا یک ماه یک روز در میون بده ببین به نی نی شما میسازه یا اصلا بهش وزن میده چون مثل شیر خشک میمونه باید به بچه بیفته. 

پسرتون چند وقتشه وزنش چقدره

عزیزم من منتظر جوابتون هستم

من شوهرم تو ی سفر کاری از ترکیه اورده ولی تعدادش بالاس اضافه اومده اگه میخوای بهم بگو قیمتشم ۲۸تومن منم خیلی دنبالش بودم ک رفته بود بهش گفتم بپرسه اونجا ک خداروشکر پیدا کرد  یکی دونفر از دوستامم داده بودم راضین اونا خودمم میدم فقط توکل ب خدا

عزیزم هرقوطیشو یه بار میتونه استفاده کنه؟

اره عزیزم ۱۲۰میل بسته ب میل بچه ام داره میتونه هم تو ی وعده بخوره همه رو هم دوسه وعده  بچه من وزن نمیگرفت اصلا هیچ جوره زیر نمودارم بود اما سه هفته ست دارم میدم خداروشکر انگار داره تکون میخوره وزنش

اره عزیزم ۱۲۰میل بسته ب میل بچه ام داره میتونه هم تو ی وعده بخوره همه رو هم دوسه وعده  بچه من و ...

خداروشکر عزیزم‌منظورم‌اینه بایدتویه روز مصرف شه یاتا چن‌روز بعد باز شدن‌میشه نگهداشت تویخچال