2777
2789

صبحی دعوامون شد سر فحش دادنش به بقیه جلو من😂😐قهریم هنوز بهم پیم نداده 🥲اگه دیگ نده چی

سلااااام عرض شد👋🏻 کاربر جدید نیستم...کاربریم فقط جدیده،موندگار میشه🤗،، تو قلبم فقط خداااست...♥️. قشنگترین روزا هنوز نرسیدن🌱

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

فشای زشت میده جلوت؟فشای زیر کمر به پایین؟

اره،به من نه هااا به دیگرون

سلااااام عرض شد👋🏻 کاربر جدید نیستم...کاربریم فقط جدیده،موندگار میشه🤗،، تو قلبم فقط خداااست...♥️. قشنگترین روزا هنوز نرسیدن🌱

خوب بد دهنهبعد یه مدت به توام فش خواهد داد

جالب اینجاست جلو خاهر مادر خودش نمیده😑ایندفعه رو کوتاه نمیام حتی اگ به جدایی برسه🥲

کسی که دوستت داشته باشه احترامتو نگه میداره.ولش کن. واقعا شعور طرف زیر صفره

همو دوس داریم،بهش میگم بی احترامیه میگه به تو ک فحش ندادمممم کجا بهت بی احترامی کردم😑کوتاه نمیاد،منم کوتاه نمیام🥲

جالب اینجاست جلو خاهر مادر خودش نمیده😑ایندفعه رو کوتاه نمیام حتی اگ به جدایی برسه🥲

واقعا کوتاه نیا. میدونم سخته ولی بعد هر کات خیلی خیلی قدرتمند میشی دختر خوب. بگو من یه خانمم. وقتی برات ارزش و احترام دارم جلو من خودتو کنترل کن. آدم جلو مدیر مدرسه و استاد دانشگاهش فحش نمیده که هیچ کسش نیستن. تو از اونا کمتری؟

همو دوس داریم،بهش میگم بی احترامیه میگه به تو ک فحش ندادمممم کجا بهت بی احترامی کردم😑کوتاه نمیاد،من ...

بگو اگه منو دوست داری کنار بیا با این اخلاقم.انگار مثلا رفتی مهمونی. بعد طرف جلوت (ببخشید) باد میده.😂 یعنی به هوا بی احترامی کرده به تو نه؟

واقعا کوتاه نیا. میدونم سخته ولی بعد هر کات خیلی خیلی قدرتمند میشی دختر خوب. بگو من یه خانمم. وقتی ب ...

خیلی مسئله رو کوچیک میبینه و میگع تو بزرگش میکنی،به هرکی بگیم سرچی دعوا میکنیم خندش میگیره😑اصلا توجیح نمیشه ک کارش زشته میگه من از اولم همین بودم

بگو اگه منو دوست داری کنار بیا با این اخلاقم.انگار مثلا رفتی مهمونی. بعد طرف جلوت (ببخشید) باد میده. ...

چقدددد حقققق،💔

چقدددد حقققق،💔

عزیزم چند سالتونه هر دو؟همینا رو دقیقا برو بهش بگو. هر وقت که پیام داد بهت. خودت پیام نده. چون اون مرده و باید ناز بکشه نه تو.و اینو بدون اگه عشق باشه نمیتونه تو این وضعیت بخوابه.ولش کن