2777
2789
عنوان

او سی دی😭

22 بازدید | 5 پست

سلام من چند سال پیش او سی دی خیییلی شدید داشتم یعنی اختلال فکری بعدش اوکی بودم چند وقت بعد دوباره اینجوری شد تا الان

کسی او سی دی داشته؟

چطور درمان شدین؟

درمان نداره فقط قابل کنترله

من با قرص اوضاعم بهتره

بهتره مراجعه کنی روان پزشک

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

درمان نداره فقط قابل کنترلهمن با قرص اوضاعم بهترهبهتره مراجعه کنی روان پزشک

اره قبلا رفتم روان پزشک خیلیی خوب شدم بعد تقریبا دو سال دوباره اینجوری شد😭💕

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره قبلا رفتم روان پزشک خیلیی خوب شدم بعد تقریبا دو سال دوباره اینجوری شد😭💕

بهتره دوباره بری

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

آره منم دارم یه مدت دارو خوردم عوارضش خیلی بد بود قطع کردم بعدش خودم رو خودم کار کردم بهتر شدم البته ...

من کارای بشددتتت مسخره ای میکنم مثلاا انگار یه بچه ی دوساله تو درونم زنده میشه😑😑😑😑