2777
2789
عنوان

بغل برادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 106 پست

اولش همه چی عادی بود تا رسیدم به خط آخر

دیگه درحد دوست دختر غیر طبیعی هست عزیزم

والا دخترا ازیه پسر خوششون بیاد بعد پسره بگه تو هم مثل خواهرم خیلی بدشون میاد😂

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیفهمم چی داری میگی

داداشته دیگه مشکلی چیه

یعنی چی دوست دختر شدم براش !

۱۶ سالشه بزرگ میخوره خوشگله!

یا اسطوخودوس

تانیا هستم🌙اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدت هاست بدون استفاده در كمد هايشان آويخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داريم باور های غلطی را که قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشر ميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد 🦋 فمینیست.

اشکالی که نداره فقط تو سن حساسی هست بدنش و تو دوران بلوغ تحریک پذیر هست بدنش میدونم شما نیتت ارتباط عاطفی هست ولی نمیدونم که انسانه دیگه غریزه رو نمیشه ازبین برد نمیگم ایشون نیت بد دارنا نه میگم یعنی ازلین لحاظ یکم مراعات بکنی بهتره چون پرسیدی گفتم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

از بچگی به بعد من تا حالا هیچ کس بغل نکردم 🥹

برم ی جا حاشیه گینس اسمم ثبت کنم 😂

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

نمیفهمم چی داری میگیداداشته دیگه مشکلی چیهیعنی چی دوست دختر شدم براش !۱۶ سالشه بزرگ میخوره خوشگله!یا ...

وایییی من به خدا بد رسوندم منظورم رو

منکه روش کراش نزدم که 🤦♀️😓

رابطه خوب خواهر برادری اشکالی نداره

ولی از نظر من رابطه شما اشکال داره

وقتی ویژگی های ظاهری برادرتو اونطوری توصیف میکنی و حتی میگی شدی عین دوست دخترش و.....

(صرفا نظر منه)

صلوات میفرستی گوگولی؟😻 بنده یک فرد حساس هستم پس مراقب صحبت کردنت باش 🫶

ارهه😭

اگر برادرتو دوس داری و خوشبختیش برات مهمه یه کم این صمیمیت رو کمترش کن.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹) ***یه روزی به این نتیجه میرسی که همه ی کسایی که اولویتت بودن و بخاطرشون از خودت گذشتی اولویتشون خودشون بودن نه تو💔