2777
2789
عنوان

بغل برادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 106 پست
میگم خواهر و برادر جنگ و دعوا الکی کنن خوبه باحاله ولی محبت و بغل و اینا جالب نیست

محبت هم خوبه

ولی محبت بین خواهر و برادر خیلی فرقشه تا دوست دختر و دوست پسر

من اگه خسته شبیه تن ایران بودم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

از رو حسادت میگن، یا برادر ندارن یا اینکه برادرشون باهاشون خوب نیست و اذیتشون میکنه

دوست عزیز خداروشکر من خواهرم دارم هیچوقت آرزو داداش داشتن نکردم ولی حرف نه من نه کاربرای دیگه حسادت و نمیرسونه چرا به مغزت این سیگنال منتقل شده نمیدونم😁.. ولی این تعریف که ایشون کرد و این نوع عاشقانه دوست داشت تو زندگیشون مشکل ایجاد کرده حتی با پسری که ایشون دوست داشتن .. پس این رفتار از دوست داشتن گذشته و داره مشکل ساز میشه تو رابطه هم ایشون با کسی که دوستش داره هم شاید داداش خواست زن بگیره .. موفق باشید

تو چیکار به نی نی سایتیا داریتمام ادم های نرمال با داداششون این جورین و بهم محبت میکننو با این چیز ه ...

نگرفتم راستش 🤦♀️🤣

اصن اون بخش دوس دختر رو ولش کن من غلط کردم

خوب منم با داداشمم صمیمیم انقد بهش وابسته بودم ک وقتی ازدواج کردم تحمل دوریش نداشتم اوردمش پیش خودم ...

🙄 نمیدونم والا یعنی فکر نکردید شاید طرف مقابل تون نخواد کسی دیگه ای تو خونه زندگیش باشه

🙄 نمیدونم والا یعنی فکر نکردید شاید طرف مقابل تون نخواد کسی دیگه ای تو خونه زندگیش باشه

کسی ک منو دوست داشته باشه با چیزایم ک من دوس دارم کنار میاد همونجوری ک من کنار میام بعدم چون پسر عموم هست شوهرم مشکلی با داداشم نداشت خودشم بنده خدا گفت بیاد چون من خیلی گریه میکردم

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

وقتی میگی شدم دوس دخترش و مطمئنم سراغ دختر دیگه ای نرفته یعنی چی خب؟؟؟ مگه پسرا دوس دختر میگیرن که داداشیش بشن؟ اصلا جالب نگفتی و اینکه نامزدتم بخاطر این قضیه ولت کرده یعنی دیگه زیادی شورشو درآوردی هرچیزی حدی داره

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀