2777
2789
عنوان

چرا😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 51 پست
عزیزم همه به زیبایی ها جذب میشن حتی خوده شما اگه چیزی از نظرتون زیبا باشه نگاهش میکنید مرد ها هم که ...

ایا با نگاه  به اونا با من مقایسه میکنه اونارو و اینکه ابا نگاه کردنی کیف میکنه یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پی س چیکار کنم ها با خودم چیکار کنم انقد زجر میکشم ۲۳ سالشه منم ۱۹  خودشم پلیسه مثلا  خیلی ...

ذات عوض نمی شه بیخیال با شوخی و اینکه اره منم فلانیا دیدم چه خوب بود و ....رد کن بگذره

تازه گیر دادن شما حساسش می کنه ببینه چی دارن خانوما که شما این قدر حساسیت دارین  اون نبین ...

میدونی  ابجی  نگاه کردنی ایا تو زهنش میمونه و اونارو با من مقایسه میکنه یا نه و اینکه میگم از نگاه کردن لزت میبره 

ایا با نگاه  به اونا با من مقایسه میکنه اونارو و اینکه ابا نگاه کردنی کیف میکنه یا نه

نبابا اصلا مردا دوست ندارن زناشون اونطوری باشن کی دوست داره همه به زنش نگاه کنن .یه درصد هم با تو مقایسه نمیکنه مطمئن باش.اصلا وقت نمیکنه مقایسه کنه انقد که زیادن 

مردایی هم که با اینجور زنا رابطه دارن فقط اونارو واسه یه شب عشق و حال میخوان نه بیشتر 

خیلی از مردا هم از تعجب نگاه میکنن.اصلا مسئله ای نیست که بخواد انقدر درگیرت کنه

Hold on God knows what he's doing
میدونی  ابجی  نگاه کردنی ایا تو زهنش میمونه و اونارو با من مقایسه میکنه یا نه و اینکه میگم ...

همه مردا همین طورن منم اولا خیلی حرص می خوردم ولی الان وقتی اون نگاه می کنه یا بی خیال می گذرم یا پا به پاش یه جوری رفتار می کنم اونم حرص بخوره 

شوهر شمام که سنش کمه دیگه بدتر

البته اثرات شغلش هم هست

همه مردا همین طورن منم اولا خیلی حرص می خوردم ولی الان وقتی اون نگاه می کنه یا بی خیال می گذرم یا پا ...

به خدا عوض اون باید خودم برم روانپزشک از بس حرص خوردم منم من بعد اون‌نگاه کردنی منم‌نگاه میکنم مثلا میگم وای پسره چه خوش تیپه بزار بترکه

به خدا عوض اون باید خودم برم روانپزشک از بس حرص خوردم منم من بعد اون‌نگاه کردنی منم‌نگاه میکنم ...

به جدیت نگو بهت سرد می شه فقط بعضی وقت ها یه جوری نشون بده منم می تونم 

اعتماد به نفس داشته باش بگو خودم از همشون سرم 

به جدیت نگو بهت سرد می شه فقط بعضی وقت ها یه جوری نشون بده منم می تونم  اعتماد به نفس داشته با ...

والبع از نظر زیبایی هیچی کم ندارم هیچی حتی فامیل میاد از من واسه بچه هاش لقمه میگیره همین باعث ناراحتی منه که من خودم هستم چرا نگاه میکته فقط همین

به جدیت نگو بهت سرد می شه فقط بعضی وقت ها یه جوری نشون بده منم می تونم  اعتماد به نفس داشته با ...

والله بعضی وقتا میگم باشه اشکال نداره اینبار انقد به خودم میرسم که مردا به من نگاه کنننن حالت جا بیاد

خودش میگه من اون جور ادمی نیستم کثیف نیستم انقد گری دادی گیر دادی اگرمنگاه نکنم یه چیزی میگه ...

سلام

شماخیلی حساسی شوهرمنم نگاه میکنه منم بیخیال شدم

یکی ازدوستانم بهم پیشنهاد دادبرای این که شوهرت به خودت توجه کنه وسربه زیر باشه نیتش سوره نور بخون

منم حدود یک هفته هست که میخونم

برای بچه هاهم به نیتشون بخون 

ومیتونی سوره نور روبنویسی وبزاری توبالشتشون بعد ازیه مدت اثر داره