2777
2789
عنوان

چرا😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 51 پست
 به خدا ابجی دیشب ۷ ساعت گریه کردم برگشته میگه انقد گفتی به خودمم شک دارم در حالی که واقعا نگاه ...

ناراحت شدم عزیزم ازیه مشاور کمک بگیر انشالله درست میشه

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوصلا مردا دید زدن خانوما تو ذاتشونه وقتی کاری از دستت برنمیاد بهتره حساسیت نشون ندی بیخیال باش

اخه حرصم میاد ادعای پاکی میکنه به منم گیر میده منم اونرو یه دعوای بزرگ باهاش کردم بهش گفتم کثافتی چشم چرون کثیف عیاش ای کاش کور بشی کور

بریم دکتر به نظرت حل میشه

عزیزم عموم که نرفت دکتر بیشتر واسه این بود که مجردیش عادت داشت به دختربازی و الان اعتیاد شده براش این هیزی. ولی جالبه نماز روزش همیشگیه. بنظرم برو دکتر ببین ریشش کجاس این مشکل

ساحصل علی کل امنیاتی الرائعه..هذا وعد منی الی نفسی...عام 1397-98 و کل الاعوام الآتیه هی اجمل ایام حیاتی  ...خدایا شکرت

شاید بی منظور سر می چرخونه 

مگه می شه تو این دوره کور شد بعضی ها این قدر به خودشون می رسن خانوما هم نمی تونن نگاشون نکنن چه برسه به اقایون 

در کل بی خیال باش غیر از زجر خودت به چیزی نمی رسی الان بری مشاور چی می گی شوهرم نگاه می کنه قانع کننده نیست دیگه 

از هرچی بدت بیاد ,سرت میاد   .. سعی کن سخت نگیری.شاید بی منظور باشه

خودش میگه من اون جور ادمی نیستم کثیف نیستم انقد گری دادی گیر دادی اگرمنگاه نکنم یه چیزی میگه نگاه کن حالم اززش بهم مبخوره به قران

عزیزم همه به زیبایی ها جذب میشن حتی خوده شما اگه چیزی از نظرتون زیبا باشه نگاهش میکنید

مرد ها هم که از اول خلقت گرایش جنسیشون به جنس مخالف زیاده دست خودشون نیست نگاه میکنن.الان بعضیا یجوری تیپ میزنن که من که زنم از تعجب نگاه میکنم چه برسه به مردا.

بیشتره مرد ها هم که ما زنا فکر میکنیم هیزن هیز نیستن کنجکاون چون میخوان همه رو ببینن و در صورته امکان از همه چی سر در بیارن و درباره ی همه اطلاعات داشته باشن

اگه شما از همسرت سر این متنفر شدی دلیلش اینه که از قبل آمادگی تنفر رو داشتی و همسرت از چشمت افتاده بوده وگرنه اگه مومن و قرآن خونه واقعا نگاه کردن تو این جامعه ی کثیف مشکل حادی نیست

Hold on God knows what he's doing
شاید بی منظور سر می چرخونه  مگه می شه تو این دوره کور شد بعضی ها این قدر به خودشون می رسن خانو ...

پی س چیکار کنم ها با خودم چیکار کنم انقد زجر میکشم ۲۳ سالشه منم ۱۹  خودشم پلیسه مثلا  خیلی بدم میاد  اخه چرا نگاه میکنه کافیه یه نفر به من نگاه کنه عصبانی میشه حالم ازش بهم میخوره خیلی خیلی من فک نمیکردم اینجوریه باهاش ازدواج نمیکردم 

خودش میگه من اون جور ادمی نیستم کثیف نیستم انقد گری دادی گیر دادی اگرمنگاه نکنم یه چیزی میگه ...

تازه گیر دادن شما حساسش می کنه ببینه چی دارن خانوما که شما این قدر حساسیت دارین  اون نبینه