2777
2789
عنوان

مو🙂🙂🙂🙂🙂

36 بازدید | 9 پست

درود دوستان

من برای اولین بار تو عمرم موهامو بلند کردم و رسیده کمی تا زیر شونه هام .

خیلیییی بهم میاد .

مامانم گفته چون کمی ریزش مو داری و موهات زود چرب میشه و مدرسه میری موهاتو کوتاه میکنم ( ارایشگره)

من همیشه خودم قبلا دوست داشتم موهام پسرونه باشه و میزد اما الان دوست ندارم ، بدم نمیاد . دو تاش بهم میان اما دوست دارم موهام بلند تر شه

چیکار کنمم😭😭😭

بعد تعاتر هم میرم ، اجرا عمومی دارم ، خجالت میکشم موهام کوتاه باشه و بعد اسکارف داشته باشم ...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

این ناراحتی نداره قشنک به صورت جدی به مامانت بگو دوست دارم موهام بلند بمونه کوتاه نکنم

ممنونم اما مامانم قبول نمیکنه 🙂نمیدونم دیگه چی بهش بگم. خودش قبلا دوست داشت موهام بلند شده هی میگفت بلندیش کن الان نمیدونم چرا عوض شده میگه کوتاه کن😂🤦♀️💔

ممنونم اما مامانم قبول نمیکنه 🙂نمیدونم دیگه چی بهش بگم. خودش قبلا دوست داشت موهام بلند شده هی میگفت ...

به بابات بگو تا باهاش صحبت کنه

نسل بشر همه چیز را بهبود بخشیده به جز نوع بشر...