2777
2789
عنوان

عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 65 بازدید | 29 پست
همش در حال چرت و پرت گفتنن این چرا جلوی دوست دخترم دست به شلوارش زد اون چرا بهم فحش مادر داد اون چرا ...

🤣

من فصل اولش دیدم چند قسمت با فصل سوم یک قسمت

ولی حتی اسم های مشابه اونام تو روزمره می شنوم , کهیر میزنم

از بس سمی بودن

.......

۳۴

پس بالغی

شوهر اون دکتره که عملیه کاملا مشخصه

یکیشون که مدله دنبال دعوا ساختنه که برنامه پیش بره

اون دو تا هم که اومدن اونجا بخور و بخواب

بر چه اساسی دارن عشق انتخاب میکنن

وقتی همه حرفاشون سطحیه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

🤣من فصل اولش دیدم چند قسمت با فصل سوم یک قسمتولی حتی اسم های مشابه اونام تو روزمره می شنوم , کهیر م ...

دیشب خیلی حرص خوردم البته چیزی نگفتم به من مربوط نیست ولی بخدا قسم ادم کارتون کارخونه هیولا رو ببینه دو تا چیز مفید از توش درمیاره

هرچند با عمل افراطی مخالفم

خدا شاهده با ظاهرشون کاری ندارما

حرفاشون خیلی سطحیه متوجه نمیشدم معیار انتخابشون اصلا بر چه اساسیه

یکی میومد فحش میداد به اون یکی بعد اون یکی دنبال سس میگشت که سوسیس بخوره بعد به شدت همه عصبی میشدن ولی هیچ مسئله ی عمیقی نبود مثلا سر یه گوز بحثو میکشوندن به کتکاری 🤔

محتوا کاملا بی فایده ، شخصیت هایی که راحت به هم توهین میکنن، نمایش اندام و انتخاب از رو اندام و قیاف ...

وای فحشای ناموسی

یکیشون گفت من مادرتو فلان .... بعد اون خیلی ریلکس گفت باشه بعدا میخوام ببینم چجوری میخوای مادرمو .....

ما تو مهمونی بودیم تو جمع اصلا تعجب کردم تو دلم گفتم این برنامه چطور مجوز گرفته به هر حال بچه ده ساله هم ممکنه پای این برنامه باشه