2777
2789
عنوان

روزی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 4803 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ما نگفتیم ک روزی.همه یکسانه نه هرکس روزی معین و مشخص خودش رو داره ک بایه سری عوامل مادی هم درارت ...

ولی نمیتونیم بگیم ک خدا روزی دومی رو نمیده

ببین عزیزم خدا یه سری سنت های الهی داره ک توی عالم برقراره

این سنت ها همه جا و برای همه ی موحودات حاکمن

مثل اینکه نتیجه ی تلاش و زحمت بالاخره پیروزیه

و سنت های دیگه ...

قرار نیست خدا به صورت یه موجود ماورا الطبیعه بیاد توی قوانین عالم دخالت کنه 

نه

همه چی باید روند طبیعی خودش رو طی کنه

مثلا سر فوتبال ایران پرتغال همسرمن هی میگفت خدایا چی میشه اخه ما ببریم

من گفتم اونا یه عمره تلاش کردن برای فوتبالشون سنت خدا براین نیست ک بیاد توروند طبیعی برد اونا دخالت کنه

حالا قضیه ی بچه های خیابانی یا بچه های کشورهای فقیر و جنگ زده  هم همینطوره

خدا روزی اونا رو هم مقدر.کرده ولی یه سری ظالم مثل کشورهای مهاجم یا مثلا اون سرکرده ی گروه بجه های کار یا کشورهای استعمارگر و... باعث این وضعیت اونها شدن

و سنت خدا براین نیست ک به صورت غیرعادی ای.بیاد ظالمهارو ازبین ببره تا مظلوما به روزیشون برسن

چون اگه اینجوری.بود دیگه اختیار معنی پیدا نمیکرد

خدا به انسان اختیار داره یکی میخواد ظالم باشه خدا میذاره تواین دنیا ظلمش.رو بکنه ولی تو قیامت نتیجه ی عملش رو میده

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم

به نظرم برکت میاره حتما

من الان باردارم از اول محکم اعتقاد داشتم و دارم بچه من یه ادم جداست و خدا جدا روزیش رو کنار گذاشته

هنوز نیومده اما با وجودی ک حقوق شوهرم هیچ فرقی نکرده و دلار و سکه سر به فللللک کشیده ولی ما خونمونو عوض کردیم و یه خواب اصافه شد بهش (مستاجریم) و یه مسافرتی که چهارسال میخواستیم بریم رو تو بارداری من رفتیم

تاکید میکنم نه حقوقش اضافه شده و وضع دلاررو سکه هم ک همه مستحضرید

برکت میاره تو همون پول.. 

با کریمان کارها دشوار نیست... 
تو یه تاپیک دیگه هم گفتم ...این جمله احمقانه ترین جمله دنیاست‌..بابا بچه یه انسانه نیاز به سرمایه گذ ...

بله نیاز به سرمایه گذاری داره کسی نگفت باباش پاشو بندازه روپاش.ک خدا روزی بچه رو برسونه

به نظرم برکت میاره حتما من الان باردارم از اول محکم اعتقاد داشتم و دارم بچه من یه ادم جداست و خدا ج ...

افرین دقیقا 

ممکنه از نظرمادی به حقوق اضافه نشه ولی خدا به همون پول برکت میده مثلا ممکن بوده ادم مریض بشه اون پولو خرج بیماری.کنه ولی حالا ک برکت داده اون پول خرج چیزای خوب میشه

یا مثلا یه تصادفی ک قرار بوده اتفاق.بیفته از ادم رفع میشه و به جای خسازت ماشین پولو خرج چیز دیگه ای میکنه

افرین دقیقا  ممکنه از نظرمادی به حقوق اضافه نشه ولی خدا به همون پول برکت میده مثلا ممکن بوده ا ...

دقیییقا... به نظرم برکت مال هم خیلی مهم تر از عدد و رقمه

خیلیا هستن خقوقاشون خیلی زیاده ولی هیچ جا نمیرسه بازم

شوهر منم اگه یورو همون 4 تومن بود جزو حقوقای خوب حساب میومد ولی هیچ کار نمیتونستیم بکنیم

الان ارزش پولمون از نصفم کمتر شده ولی مهم اینه برکت باشه توش

با کریمان کارها دشوار نیست... 
دقیییقا... به نظرم برکت مال هم خیلی مهم تر از عدد و رقمه خیلیا هستن خقوقاشون خیلی زیاده ولی هیچ جا ...

ما یه فامیل داریم شرکت نفتیه حداقل ماهی پونزده تومن رو داره شایدم بیشتر 

ولی خب ادمی هست ک ملاحظه ی یه سری جیزایی ک میگن روزی رو کم میکنه رو نمیکنه

این حدود شصت سالشه ولی بااینک ادم مذهبی ای هست تاحالا یک بار کربلا نتونسته بره جه برسه به مکه و حج رفتن

تاحالا پسرش دوتازن طلاق داده و این پدره مجبور شده تاحالا دوبار.مهریه های سنگین عروسا رو بده

یا یه بار یه ماشین خارجی رفتن اوردن ک یادم نیست چرا اینجا ازشون مفت نخریدن

همیشه پیش خودم میگم نمونه ی.کامل کسیه ک برکت نداره پولش