2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ۱۵ هفته خودت میری سونو یا دکتر نوشته?

خودم رفتم... غربال اول که رفتم گفت سه هفته دیگه رایگان بسا برا تعیین جنسست...چون فکر کنم تازه افتتحاحش کرده بودن تو تشخیصش موندم....

خیلی دوست داشتم پسر باشه... بخاطر بابام...چون داداش نداشتم و سه تا خواهریم بابام دوست داشت لااقل نوه اش پسر بشه... ولی سونو گفت دختره.... شوهرمم ته دلش پسر میخواست... دختر دوست داریم ولی میخواستیم طعم داشتن پسر بچه رو هم بچشیم...ی جوریم...

بچه اول ک دختر و پسر نداره ولی خطا تو دختر زیاده.ایشالله خدا برات خواسته باشه و پسر باشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عکس سونو قلب بچه رو داری بزاری از روش میشه فهمید

از رو ضربان قلب میگین یا طور دیگه

خدا جونم شکرت برا هدیه ای که بهمون دادی 😍 خودت برامون حفظش کن 😊 الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
ن از روی عکس سونو قلب بچه.صربان قلب صحیح نیس

نه ندارم متاسفانه...انشاللا هر چه که خدا خودش صلاح میدونه...ولی من هر چیزی که دوست داشتمو با ضرور و اصرار از خدا خواستم...یعنی اصلا خدا دوست داره من درشو بکوبم