2777
2789
باهاش یکرنگ باش. مهربون باش. به اون مسائلش برس.جوریکه فک کنه خیلی ازین کار لذت میبری

بعدازینکه اینطوری دلشو ب دست اوردی. تو موقعیت های مختلف ابراز کن که دوس داری پیشت باشه.و بهت تو جمع ابراز محبت کنه.

منظورم اینه که نیازتو نشون بده.

چون مردا معمولا تا یه چیزیو بهشون نگی دوزاریشون نمیوفته

بعضي از مردارو هركاري كني اينجوري نميشن  من همسرم عاشقمه توي خونه يك سره اويزن منه مثل بچه ولي ...

واای این پشت تلفن چقدر منو ازار میده شوهرمن وقتی زنگ میزنگه بم  یجوری رسمی سلام و احوالپرسی میکنه انگار زنگ زده استاد دانشگاش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا دیدم خوابتو 😄😄نمیدونم چی دیدم یادم نیس فقط میدونم اسم کاربری تو بود توخوابم

😍😍😍خخخخ وای من و این همه خوشبختی محاله😅😅😅.

ب نظرت خوب بود یا بد؟

کمک کن خداجونم😌
واای این پشت تلفن چقدر منو ازار میده شوهرمن وقتی زنگ میزنگه بم  یجوری رسمی سلام و احوالپرسی میک ...

همسر منم همينجوري دقيقا هرچي هي من قربون صدقه ميرم اين خشك و سرد جواب ميده 

مگر كسي نباشه چند وقت ازدواج كردين !؟ 

😍😍😍خخخخ وای من و این همه خوشبختی محاله😅😅😅. ب نظرت خوب بود یا بد؟

خوب بود😄😄😄انگار بیرون دیده بودمت تو گفتی من همون m___n هستمو اینا ولی چیز دیگه ای یادم نیس😄😄

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
همسر منم همينجوري دقيقا هرچي هي من قربون صدقه ميرم اين خشك و سرد جواب ميده  مگر كسي نباشه چند ...

کاشکی سرد جواب بده مثل غریبه ها باهام احوالپرسی میکنه، نزدیک چهار سال

کاشکی سرد جواب بده مثل غریبه ها باهام احوالپرسی میکنه، نزدیک چهار سال

من ٩ ساله 

تغيير نكرد

قهر كردم لوس كردم قربون صدقه رفتم حرف زدم 

اخر بيخيال شدم 

خودم سعي ميكنم كنارش باشم هميشه