2777
2789

قورمه سبزی ولی نخوردم من ابدوغ خیار درست کردم وخوردم ب اقامم ندادم قهرکرد

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من امروز رفتم دندون کشیدم ناهار آبگوشت خوردم البته بیشترشو بچها خوردن به خودم خیلی کم رسید الآنم بسیاااار گشنمه.شبم شوهرم جایی دعوته پسرمم میبره من و دخترم تنهاییم دلم یه ساندویچ خوراک هندی تپل میخواد 

وای از قرمه سبزیم بیشتر دوسش دارم😇😁

من عاشقشم

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
مثلاً ناهار باید یه کفگیر برنج می خوردم با دو قاشق خورشت نمی تونستم دوام بیارم بدتر حریص‌تر می شدم ی ...

تجسم کردم یه دیس برنج بایه ظرفذخورشت کرفس جلوته

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
من پیتزای گوشت وقارچ پختم واقعا عالی شد جاتون خالی ،شوهرم پای سفره بیهوش شد وخوابید

خوش به حالش عاشق اون حسم 

بفرما ،الان دارم میخورم جای شما رو خالی میکنم

نوش جونت