2777
2789
پرروش نکن ؛نازواداش زیادمیشه😂

دیگه فایده نداره منتظرم بزرگ بشه بندازمش به دختر مردم زنش بدم راحت شم.فردام عروسم تاپیک بزنه خاک برسر مادرشوهرم با بچه تربیت کردنش😂

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کشک بادمجون من نخوردم دلم پلو میخواد حال نداشتم بپزم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
آخی سلامت باشن خب همون گفتم چرا نتیجه نگرفتی

مثلاً ناهار باید یه کفگیر برنج می خوردم با دو قاشق خورشت نمی تونستم دوام بیارم بدتر حریص‌تر می شدم یه دیس برنج می خوردم 

ولی اینجوری قبل ناهار یه پارچ آب می خورم دیگه معدم اصلا جایی نداره که بخواد غذا بخوره

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕
برنجی نه مشک و بادمجان نمیتونم بخورم 

سوپ ...تاس کباب..کوکو...فلافل..سمبوسه اسنک

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
قشنگ ورز دادی؟فقط پیاز زدی دیگه؟روغنم فقط اندازه چرب کردن تابه بزن.کاریشم نداشته باش.اول دروشو بزار ...

اره قشنگ ورز دادم. پیاز رنده شده که آبش رو گرفتم با سیر رنده شده و نمک و فلفل. ولی خیلی جمع میشه و کلفت میشه. دوس دارم نازک باشه. 

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄
اره قشنگ ورز دادم. پیاز رنده شده که آبش رو گرفتم با سیر رنده شده و نمک و فلفل. ولی خیلی جمع میشه و ک ...

وای عزیزم اول کار تو تابه بزرگ اینقدر پهنش کن درحد۲میل.که وقتی جمع شد.تازه بشه همونکه میخوای.الانم اگر سفت نشده میشه با قاشق فشار بده پهن بشه

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
وای عزیزم اول کار تو تابه بزرگ اینقدر پهنش کن درحد۲میل.که وقتی جمع شد.تازه بشه همونکه میخوای.الانم ا ...

خیلی پهنش کردم. چرا جدا میشه از هم به نظرت

تخم مرغ که نمیخاددیگه؟

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄