2777
2789
عنوان

چاقی

209 بازدید | 21 پست

من هیکلم میزون و خوب بود؛

بعد یه مدت قرص اعصاب خوردم و عموم هم فوت شد پرخوری عصبی گرفتم...

الان چاق شدم

دیگه کسی دستشویی نمیره میرینه تو سر من😭

همه بهم میگن چاق شدی متنفر شدم از خودم و اطرافیانم

✊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

راه حل چاقی فقط رژیمه اولش سخته بعدش معده کوچیک میشه و عادت میکنی وگرنه معدت درد میگره بیشتر بخوری

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
هیچ وقت معده ام کوچک نشد

میشه چند بار مگه کم کردی که میگی هیچوقت نشده میشه کم بخور یه مدت تاثیرشو میبینی

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
راه حل چاقی فقط رژیمه اولش سخته بعدش معده کوچیک میشه و عادت میکنی وگرنه معدت درد میگره بیشتر بخوری

آره دو روزه شروع کردم، یکم سخته... امیدوارم بتونم از پسش بربیام

به نظرتون چی بخورم که زودتر لاغر شم؟

✊

هر کی بهت گفت چاقی بهش بگو اگه گُ.ه هم مثل غذا کالری داشت که شما الان صد تُن بودی. (ببخشید البته، بی ...

روم نمیشه😭

از بس خودم ملاحظه ی ادما رو کردم مردم باهام اینطور رفتار میکنن💔

✊

آره دو روزه شروع کردم، یکم سخته... امیدوارم بتونم از پسش بربیامبه نظرتون چی بخورم که زودتر لاغر شم؟

افرین خیلی نوبه اصلا نگران نباش بقیه تونستن شما هم میتونی پروتئین عالیه هم سیرت میکنه هم لاغر هم چربی میسوزنه عضله رو حفظ میکنه تخممرغ ماست یونانی مرغ اینچیزا

روم نمیشه😭از بس خودم ملاحظه ی ادما رو کردم مردم باهام اینطور رفتار میکنن💔

میدونم عزیزم. بیشتر آدما واقعا هیچ درکی از شرایط کسی که دلشو میشکونن ندارن. ولی تو بخاطر سلامتی و طراوت خودت لاغر کن، نه حرف و حدیث یک عده خودخواه بی درک.