2777
2789
عنوان

بی بی چک پررنگ و کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 13204 بازدید | 25 پست
امروز کی زدی

امروزصبح ساعت هشت و اینا ولی دیروز نزدیکا ظهر زدم دیروز ادرارم بیشترنگه داشتم ..دیشبم مرتب آب میخوردم 

خدا جونم میدونم بزودی انتظارم به پایان میرسه خدای من همیشه عاشق همون سورپرایزهای ویژه ت هستم ازت میخام بزودی غافلگیرم کنی 😍😍😍خدا جونم بهم بگو تو رو چطور شکر کنم که شایسته همان شکرگزاری باشی عشق من😍 ازت ممنونم خودت کنارمون باش و ازمون مواظبت کن.فالله خیرحافظا و هو الرحم الراحمین😊😊😊. دوستت دارم خدا 😘😘😘بوووووووووووسسسسسسس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بکین باردار بودین؟ منم مثل شما شدم دیروز خیلی خط پررنگ افتاد امروز خیلی کمررررررررنگ ولی همون ث ...

سلام عزیزم .این قضیه واس منم پیش اومد بی بی دیروز پرررنگتر از امروز بود خ نگرانم تازه میخام به شوهرم بگم خ ناراحتم .از شما خوب بود ازمایشات؟

خدا جونم میدونم بزودی انتظارم به پایان میرسه خدای من همیشه عاشق همون سورپرایزهای ویژه ت هستم ازت میخام بزودی غافلگیرم کنی 😍😍😍خدا جونم بهم بگو تو رو چطور شکر کنم که شایسته همان شکرگزاری باشی عشق من😍 ازت ممنونم خودت کنارمون باش و ازمون مواظبت کن.فالله خیرحافظا و هو الرحم الراحمین😊😊😊. دوستت دارم خدا 😘😘😘بوووووووووووسسسسسسس
امروزصبح ساعت هشت و اینا ولی دیروز نزدیکا ظهر زدم دیروز ادرارم بیشترنگه داشتم ..دیشبم مرتب آب میخورد ...

شاید از همونه برو از بده خیالت راحت یا بی خیالی طی کن تا ی هفته بعد برو

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

شاید از همونه برو از بده خیالت راحت یا بی خیالی طی کن تا ی هفته بعد برو

امیدوارم .برام دعا کن 💜

سلام عزیزم .این قضیه واس منم پیش اومد بی بی دیروز پرررنگتر از امروز بود خ نگرانم تازه میخام به شوهرم ...

باردار نبودم😭

میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستین؟🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹 میوه های وجودم بیمه حضرت زهرا ❤🙂 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. به دعاهای تک تکتون

باردار نبودم😭

الهی عزیزم ناراخت نباش .خدا خودش کمکمون میکنه 😊

میشه بکین باردار بودین؟ منم مثل شما شدم دیروز خیلی خط پررنگ افتاد امروز خیلی کمررررررررنگ ولی همون ث ...

ببخشید میشه بپرسم شما باردار بودین؟

منم دقیقا همینطور هستم. 

ممنونم

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...