2777
2789
عنوان

جی سی یا تینوئید

723 بازدید | 7 پست

کسی استفاده کرده عوارضش چیه چقدر وزن هم کم میکنه قیمتش و...

وقرص جی سی بهتره یا تینو ئید

خدایا ممنون که دوباره لایق مادری شدمhttp://melikahani86.persianblog.ir/

من با بدبختی تنویید خریدم......همه باهاش کم میکنن ولی من دریغ از یک کیلو...قرصم هم اصل بود...

گور بابای همه ی اونایی که زندگی رو برام تلخ کردن از این به بعد فقط انرژی مثبت   ......هدف اصلی زندگیم تا عید....... لاغری  .....من بالاخره نفرین چاقی رو در هم میشکنم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چندگرفتید قرص را

۲۳۵ تومن...ولی الان ۲۸۰ به بالا شده با گرون شدن یورو و دلار

گور بابای همه ی اونایی که زندگی رو برام تلخ کردن از این به بعد فقط انرژی مثبت   ......هدف اصلی زندگیم تا عید....... لاغری  .....من بالاخره نفرین چاقی رو در هم میشکنم  

البته ۳۰ عددی رو.....حیف که واسه بقیه خیلی تاثیر داشت ت......تا ۳۰ کیلو هم باهاش کم کردن ولی من ۱ کیلو هم کم نکردم

البته ۳۰ عددی رو.....حیف که واسه بقیه خیلی تاثیر داشت ت......تا ۳۰ کیلو هم باهاش کم کردن ولی من ۱ کی ...

۰سلام منم‌مث شماااا نامزدم از المان اورده الان ۲۵ روز مصرف کردم هیچییییی تازه با رژیم تکون نخکردم همیننن شما چه ساعتی مصرف میکردی؟؟؟ 

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃

الان دارم دنبالش میگردم تاپیکت و پیدا کردم 

من تنها قرصی که سریع لاغرم میکنه و همیشه بر میگردم به اون روش لاغری تینوییدِ

از ۱۵ کیلو لاغری شنیدم تا ۳۰ کیلو 

دوستانی هم که گفتن تاثیر روشون نداشته یا درست مصرف نکردن یا امفتامین تو بدنشون بی تاثیر بوده. 

عوارضش هم ریزش مو شایع توش چون عملا از صبح تا شب هیچی نمیخوری. 

و یه چیز دیگه که من ازمایش دادم متوجه شدم اونم اینه که وقتی داری دوره تینویید و میگزرونی اگر آزمایش خون بدی اعتیاد به شیشه رو تو آزمایش مثبت میزنه به خاطر انفتامین توشه. 

ولی من ۵ ۶ ساله تا چاغ میشم سریع میرم سراغش ۱۰ روز میخورم وزنم میاد پایین ول میکنم. 

رویای شما تاریخ انقضا ندارد. نفس عمیق بکشید و دوباره شروع کنید