2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 23 پست
ن بابا برای چی بری قشنگ توخونه خودت بگیر اختیار هم داشته باشی. اصلا نمیفهمم چرا گل ها بهت نداده چون ...

از نظر زایمان هم هرگز خونشون نمیرن چون پدرشوهرم بدش میاد عروس جلوش دراز بکشه. مگه مرض دارم برم عذاب بکشم. اولین نوه شون هست برای همین از اونها اصرار از من .....  

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

لابد دیگه فکر کرده هرچی مال پسرشه مال خودشه. هزینه تولد هم به عهده خودم بود .یعنی از شوهرم نگرفتم.تو ...

بعضی ها اخلاقشون همینجوره تو این مراسم ها دوس دارن هرچی هست جمع کنن. دیگه خیچ مراسمی نرو اونجا بگو خونه خودم راحت تر میتونم مراسم بگیرم.شوهرت چیری نگفت چرا گل هارو نیاوردی خونه؟؟

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍
من بودم اصلا اونجا نمیگرفتم میگفتم دوس دارم تو خونه خودم باشه اره منم بودم ناراحت میشدم 

هرسال خونه خودم مراسم میگرفتم امسال گفت پیش خودم گفتم یکبار اونجا میگیرم چیزی نمیشه

بعضی ها اخلاقشون همینجوره تو این مراسم ها دوس دارن هرچی هست جمع کنن. دیگه خیچ مراسمی نرو اونجا بگو خ ...

شوهرم جز شرمندگی پیش و عذرخواهی چیزی نگفت. کلا دوست نداره تو مسائل مادر شوهر و عروس دخالت کنه.میگه خودت جواب بده من هم چیزی نمیگم اما شد درس عبرت برام

از نظر زایمان هم هرگز خونشون نمیرن چون پدرشوهرم بدش میاد عروس جلوش دراز بکشه. مگه مرض دارم برم عذاب ...

بمون خونه خودت راحت اختیار داشته باشی.هرچقدرم اونجا راحت باشی باز مثل خونه خودت نمیشه.هروقت بخوای میخوابی بیدارمیشی لباس راحت میپوشی اونجا بری همش باید مراعات کنی سخته اذیت میشی.

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍
بمون خونه خودت راحت اختیار داشته باشی.هرچقدرم اونجا راحت باشی باز مثل خونه خودت نمیشه.هروقت بخوای می ...

دقیقا. باز هم ممنون. همین که حرف میزنم ناراحتیم رفع میشه