2777
2789
عنوان

جاری😡

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 36 پست
😂😂😂😂😂 خیلی میخوام اینکارو بکنم

انجام بده، تا داره حرف میزنه بزنش، که غافلگیر بشه و ندونه از کجا خورده، خواست  حمله کنه، با پا بزن تو مچ پاش که تعادلش رود از دست بده و بیوفته، و حسابی بترسه، از رو ترس چیزی نگه 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
وقتی این طوری میکنه جلو همون جمع بگو، که اگه انکار کرد برا خودش بد بشه، ولی در گوشی محکمی بزنش تا حد ...

الان کاری کرده دخترخاله های شوهرم بااام قهرکنن . شوهرم میگه باهاش سرو کله نزن من زنددداشم و فامیلای مادرم میشناسم همشون فقط دنبال حرف دراوردنن محل نذار

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یبارسقط کردم به همه گفته بود من نازام . وبقیه میگفتن جاریت گفته که نازایی وقتی بش میگفتم قسم دروغ ...

من نمیدونم چرا وقتی شوهر هاتون پشتتون هستن و همه چیز رو میدونن چرا حرص میخورید؟

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
من نمیدونم چرا وقتی شوهر هاتون پشتتون هستن و همه چیز رو میدونن چرا حرص میخورید؟

اخه درکش سخته متهم بشی به کاری که نکردی آره شوهرم و برادرشوهرم وپدرشوهرم میشناسنش ازکاراشم خوششون نمیاد

اخه درکش سخته متهم بشی به کاری که نکردی آره شوهرم و برادرشوهرم وپدرشوهرم میشناسنش ازکاراشم خوششون نم ...

میدونم دوست خوبم. خودم تجربه اینجوری رو داشتم . ولی اگر اینجور بخای پیش بری فقط از اعصاب و سلامتی خودت کم میشه. تازه همسرت هم بعد از یه مدت از گله های تو خسته میشه و بی تفاوت میشه. 

همین الان که اول راه هستی خودت رو عادت بده به هر موضوعی به اندازه ی ارزشش بها بدی و انرژی بگذاری. 

مطمئن باش هرچی بیشتر با شوهرت خوش و هماهنگ و شاد باشی  بهترین تو دهنی برای جاریته.

میدونم دوست خوبم. خودم تجربه اینجوری رو داشتم . ولی اگر اینجور بخای پیش بری فقط از اعصاب و سلامتی خو ...

نمیدونم باید کم محلیش کنم یا باهاش خوب رفتار کنم رابطم قطع کنم یا نه ؟ نظرتون چیه 

نمیدونم باید کم محلیش کنم یا باهاش خوب رفتار کنم رابطم قطع کنم یا نه ؟ نظرتون چیه 

به نظر من در شان خودت رفتار کن. نه خیلی نزدیک شو نه قطع رابطه . فقط خیلی با همسرت هوای همدیگه رو داشته باشید.