سلام . من دوسال ازدواج کردم جاریم خیلی بدجنسه ازهمون اول برام حرف دراورد و انداخت گردن من و ۸ماه باپدرشوهر مادرشوهرم قهرکرد الان که اشتی کردیم همش تیکه میندازه یا میاد میگه برادرشوهرم چنین حرفی راجبت زده وقتی به برادرشوهرم میگم میگه دروغ میگه. توخونه مادرشوهرم رییسه و همه میدونن اگه حرفش گوش ندن دوا میشه و مجبورن طبق مراد اون عمل کنن ولی من نمیتونم وقتی میرم اونجا وارد صحبتاش نمیشم اروم میشینم یه گوشه بخاطرهمین به همه میگه من افسردم😒هرکار کنم یه حرف برام درمیاره
وایسادم حتی پاتختیم هم قهرکرد نیومد مشکل اینجاس قسم دروغ میخوره
عجب 😡 پس کلا حرفت رو محکم بزن بهشون، و هر موقع بهت گفتن فلانی دربارت فلان حرف رو زد بگو که حنات دیکه رنگی نداره دروغ گو😊 تا حرص بخوره جاریت، و مادی شوهرت
7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
اینکاروهم کردم فایده نداره مادرشوهرم با جاریم فامیل همش طرف اونو میگیره حتی میگه اگه بدی اون در بیاد ...
کلا حذفشون کن، بالخره انتظار نداشته باش که با واکنشت آدم های خوبی بشن، فقط با واکنش نشون دادن حدشون رو نشون میدی، اما کلا حذفشون کن، کسی که اخلاق گند داره رفت و آمد چرا؟ همسرت خواست بره بهش بگو برو ولی به من تا وقتی که بی احترامی میشه نمیرم و بچم هم نباید بره
7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
بهترین کار اینه ک نسبت ب تمام رفتاراش و اعمالش بی تفاااااااوت باشی. و این ک آدم حسابش نکنی.
من هیچوقت حرف بیخود نمیزنم همیشه ارومم بی احترامی هم نمیکنم از اینکه باقسم دروغ پیش بقیه منو بد جلوه میده ناراحتم درصورتی هم نمیخوام با زن سلیته دربیفتم چون یبار باش درافتادم که الان داره بدتر میکنه
پست دهم صفحه اول رو بخون، تیکه فرستادم بهشون بگو ، ندیدیش آخه
من یبارسقط کردم به همه گفته بود من نازام . وبقیه میگفتن جاریت گفته که نازایی وقتی بش میگفتم قسم دروغ میخورد من نگفتم بعدم هی برام وقت دکترمیگرفت وقتی هم نمیخواستم دخالت کنم و نمیرفتم به مادرشوهرم میگفت نمیتونه بچه داربشه نمیاد بریم دکتر میترسه الان باردارم هفته ۴ هستم هنوز به خانواده همسرم نگفتم همسرم میگه کلا بذارش کنارمنم ادم حسابش نمیکنم اما من از رفتاراش دلخورم اخه من چیکارش دارم انقدی که به بچه هاش محبت دارم هیچکس نداره