2777
2789

خانما یه زنیکه به مامانم زنگ زده میگه با شوهر من دوس هستی برا همدیگه تو ت لگرام صدا فرستادین منم صداتون ضبط کردم نشون دادگاه دادم دادگاه تایید کرده حالا همین چند روزه شکایت نامه میاد در خونتون

حالا مامان من گوشیش از این ساده ها هست من یک ماه پیش براش تل نصب کردم رو گوشی خودم گفت من از این چیزا خوشم نمیاد پاکش کردم .مامانم به زور اس ام اس یادگرفت چت بلد نیست!!😨

مامانم میگه هر چی به زنیکه میگم اشتباه گرفتی زنگ میزنه چرت پرت میگه

من شمارش گرفتم که زنیکه فحش بارونش کنم

ولی اگه اشتباهی نامه ای بیاد در خونمون بابام مامانم میکشه میگه از رو کارت ملیت ادرست گیر اوردم

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم بیکار  کلاش  کم نیست تو جامعه مون

ب قصد اخاذی و تهدید و ....  خلق الله رو تلکه میکنن ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نه بابا بیکاره میخواد سرکار بذاره اسم مامانتو میدونه؟کارت ملی از کجا اورده

ن مامانم نپرسیده ازش اسمم میدونی

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

الهی عزیزم مامانت😍

به اسم مامانت کسی خط نداره ؟

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

دو سه سال پیشم یه زنه به من زنگ میزد همینا رو میگفت البته اون برا پسرش میگفت بعدم میگفت من بسیجیم منم میگفتم برو هر گوهی دلت میخواد بخور تا الان که خبری نشده. حالا یا واقعا اشتباه میگیرن اینجور ادما یا مرض دارن میخوان مزاحمت ایجاد کنن. 

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤

بلانسبت گه خورده.ایشون احتمالا میخواد مامانتونو اذیت کنه و آشناس.ویا اینکه درخواست پول میکنه.خط مامانتونو به سرعت عوض کنین.مگه به همین راحتی میشه از روی کارت ملی آدرس کسیو پیدا کنه.ساده ای هااا

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!