2777
2789
عنوان

مهدکودک

162 بازدید | 15 پست

سلام خانما پسرم ۳ساله س و خیلی تنهاست هیچ همبازی نداره تصمیم گرفتم ۲ روز در هفته در حد ۲ساعت بفرستمش مهد نظرتون چیه؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

بهترین کار ممکن

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

اره حتما بفرست.میتونی کلاس هم بفرستی مثل کلاس نقاشی.دختر من از ۳ سالگی مهد رفت الانم پیش دبستانی هست

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره حتما بفرست.میتونی کلاس هم بفرستی مثل کلاس نقاشی.دختر من از ۳ سالگی مهد رفت الانم پیش دبستانی هست

نقاشی از الان زوده بنظرم

[QUOTE=424936832]بهترین کار ممکن[/QUOTEبه جز مهد کلاس ورزشی هم ثبت نام کنم یا لازم نیست

اول بره مهد. شش ماه بعد کلاسای دیگه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

ببر خانه بازی به نظرم

مگه اینکه مهد مطمئن پیدا کنی الان کلاس پرزشی میتونی بزاریش ولی توقع زیادی نداشته باش چون نهایتا در حد نرمش میمونه براش کامل خرکتارو نمیتونه انجام بده کلاس نقاشی میتونی بفرستیش

ایشالا ک خیره

ببر خانه بازی به نظرم مگه اینکه مهد مطمئن پیدا کنی الان کلاس پرزشی میتونی بزاریش ولی توقع زیادی نداش ...

یعنی چی مهد مطمئن

مگه قراره چ اتفاقی بیفته

آره بهترهاونجوری که شما میگی حکم خونه ی بازی را دارههر مهدی هم قبول نمی کنه

چرا اتفاقا رفتم صحبت کردم قبول کردن

یعنی چی مهد مطمئن مگه قراره چ اتفاقی بیفته

مهد مطمئن دیگه یعنی رسیدگی کنن بچه هارو به حال خودشون ول نکنن تمیز باشن رسیدگی داشته باشن بچه های خوب داشته باشن

ایشالا ک خیره