2777
2789

ن😒

من همونیم ک این آخریا صدای خنده ی بچه ها آزارم میداد همونی ک اگ یه مادر رو میدید بچه بغلشه عصبی میشد همونیم ک تو چشای شوهرم نگاه میکردم ک ببینم شوهرم با دیدن بچه های بقیه چه حسی بهش دست میده  ک جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده برو زنی بگیر ک برات بچه بیاره  من همونیم ک این آخری ها دیگه برای بچه اشک نمیریختم همونی ک دیگه دعا نمیکرد برای مادر شدنش همونی ک فکر نمیکرد  یه روزی مادر بشه و خدای من همونیه ک سورپرایزم کرد تو عید ۹۷ بهم عیدی داد باردار شدم و پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاده من متولد ۹ آذرم و فرشته ی کوچولوی من ۱۰ آذر مگه میشه بهتر از این من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد همین نا امید نشین 😊😊😊😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قسمت آخرشو ندیدم یکی بهم بگه جوادو کی سرپرستیشو گرفت؟واسه گروه سنی نوجوونا خوبه

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه
قسمت آخرشو ندیدم،برام جذاب بود.اگه قسمت جوانیشو به انقلاب و جنگ و اینا ربط ندن خیلی خوب میشه

قسمت جوانی جواد مربوط میشه به دهه هشتاد چون قسمت آخر مربوط به سال ۷۵ بود که جنگ تموم شده

اون سریال هر شب واسم حکم روضه رو داشت از بس اشک ریختم . نمیخوام شروع شه تازه فراموش کردم 

خوش بحالت من احساستم رفته بود سر چاهی که یوسفو توش انداختن هنوز بر نگشته ولگرد،موندم با این همه بی احساسی چکار کنم  

کلا هر سریالی که آه و ناله هاش بیشتر باشه رو باز هم ساختش رو ادامه میدن.  سادیسم دارن مردم رو ...

از اول قرار بود ۶۰ قسمت پشت سر هم پخش بشه ولی جوانی رو نتونستن به پخش برسونن

من قسمت آخرشو ندیدم یکی بهم بگه جوادو کی سرپرستیشو گرفت؟واسه گروه سنی نوجوونا خوبه

هیشکی . جواد همونجوری بی کس موند . حتی آرزو داشت ازون پرورشگاه بره که اونم نشد . نوجوونیشم باید اونجا سپری میکرد . اون سریال همه حسرتای دهه شصتی رو کامل به رخمون کشید بیزارم از لحظاتش 😭😭

هیچ  

هیچکس سرپرستیشو نگرفت رسولم برگشت پیشش نرفت پیش خانم آقای دکتر،کریم و آسیه هم عروسی گرفتن تو پرورشگاه و بعدشم پرورشگاه یه تغییراتی پیدا کرد و مربی های خانم و بچه های کوچیک از اونجا رفتن و فقط جواد و چندتا بچه بزرگ دیگه اونجا موندن

از اول قرار بود ۶۰ قسمت پشت سر هم پخش بشه ولی جوانی رو نتونستن به پخش برسونن

بنظر من با توجه به اینکه این سریال از اونایی هست که هم بچه ها تماشا میکردن هم بزرگترها باید این رو مدنظر میذاشتن