2777
2789
عنوان

🔞🔞🔞🔞😓❤️‍🩹

491 بازدید | 13 پست

یعنی حالم داره بهم میخوره از دست این شوهر ✋🏻❤️🩹

با پرنسس ازدواج کردم بخدا یه آدم مریض خودخواه و مغرور و خودشیفته و بد دهن...

یادتونه چند ماه پیش یه موضوعی پیش اومد ۱۲ روز اصلا باهام حرف نزد محل نداد ، الان دوستاش هم حتی قطع ارتباط کردن باهاش از بس قهر میکنه و زود جوش میاره گفتن بهش دور و دوستی...

چند روز پیش کنترل کولر از بالا افتاد نصف صفحه مرکب پخش شد ترسیدم نشون شوهرم ندادم تا امروز صبح زود گرمش شده بود دنبال کنترل میگشت منم الکی از دستم انداختم ک مثلاً الان افتاد.. بعد تا دید مرکب پخش شده اما کار میکرد کلی بد و بیراه گفت زد محکم ب دیوار و حسابی خرابش کرد کلی فش ناموسی واسه مامانم داد گفت این ماه بهت پول نمیدم اسم پول بیاری بخدا طلاقت میدم خلاصه منم تمام ناراحتی سر خونه خالی کردم خونه تمیز تمیز کردم و تغییر دکوراسیون آقا اومد عین بت نه حرفی.. . انگار من فش و دعوا کردم.. واقعا موندم چیکار کنم محل ندم و سکوت کنم آخه اینم سکوت میکنه میشناسمش ۸ سال با داداشش قهر

معذرت خواهی کنم ک آخه گناهی نکردم

شرایط طلاق ندارم پشتیان ندارم اصلا

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شوهر منم خیلی قهر میکرد اون اوایل حالمو بهم میزد

با داداشش ۶ سال قهر بود

از ۳۰ روز ماه ما ۲۵ روزشو قهر بودیم با اینکه تازه عروس و داماد بودیم

منم خیلی نازشو میکشیدم بد عادت شده بود

بعد بچه اولم یه مقدار بهتر شد

بعد بچه دوم خیییییییلی بهتر شد

دید دیگه نازکش نداره و نباشه من سرم با بچه هام گرمه و بود و نبودش فرقی نداره آدم شد

دیگه اونطوری قهر نمیکنه

الان بیشتر من قهر میکنم باهاش

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش❤️بالاخره منم خاله شدم😍😍😍خدایاااااااا شککککککککرت،انشالله قسمت همه منتظرا