2777
2789
عنوان

پیش ما تگزاسه🤙😎

77 بازدید | 13 پست

همسایمون زده مادر پسری که به شوهرش چاقو زده رو چاقو زد اوضاعش وخیم الانم بچه هاشو برداشته فرار کرده

شوهرشم دستگیر

از ی طرف هم کلی تر.....اک که تو ی شهرکی جاساز کرده بودن دزدیده برده

به شدت جنگیی

این کاربر دارای سه کاربری دیگر بوده و تعلیق مشکی شده بر اثر: ت. 🤡 خم داشتن. داخل این یکی کاربری دنبال تخ🤡🤡🤡🤡🤡 م نگردید

غروبه رباط کریمه؟

نمیدونم🤣

خون تو آسفالت پهن بود همینجوری

این کاربر دارای سه کاربری دیگر بوده و تعلیق مشکی شده بر اثر: ت. 🤡 خم داشتن. داخل این یکی کاربری دنبال تخ🤡🤡🤡🤡🤡 م نگردید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عادیه عادت میکنی😂من الان از پنجره یه دختره با ماشین لوکس دیدم اومده بود از ساقی محلمون مواد مخدر بخ ...

محله ما به این چیزا معروفه

شهریا اسم محله رد میپرسن موقعی که میگیم مال اینجاییم وحشت میکنن😂

محله ما به این چیزا معروفه شهریا اسم محله رد میپرسن موقعی که میگیم مال اینجاییم وحشت میکنن😂

منم همینطور 😅

ولی راضیم خدایی

وگرنه اینقدر زبر و زرنگ و شجاع و نترس نمیشدم

اینجا مامورای پلیس 🥚 نمیکنن بیان

زنگ میزنی پاشو بیا میگن خودتون مشکلات خودتونو دوستانه حل کنید😂

منم همینطور 😅ولی راضیم خداییوگرنه اینقدر زبر و زرنگ و شجاع و نترس نمیشدماینجا مامورای پلیس 🥚 نمیکن ...

کدوم شهرین؟

چه باحال

دقیقا پیش ما هم

ولی اکثر مأمورا با پول راضی میشن و رفیق این محلن